DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijest

Život posle tragedije: Vanesa Brajant objavila dirljiv snimak najmlađe ćerkice

Udovica tragično preminulog košarkaša Kobija, Vanesa Brajant , objavila je na društvenim mrežama snimak svoje ćerkice Koko koja pokušava da hoda, a opis uz video je raznežio fanove.

“Moja Koko, izgleda baš poput Điđi s očima svog tate”, napisala je.

Redakcija

index.hr

Foto: Insatagram

Koko, punim imenom Kapri Kobi, najmlađa je ćerka košarkaša i njegove supruge, a rođena je pre sedam meseci. Dok devojčica pokušava da hoda uz pomoć “tete Riri”, mama Vanesa je bodri iza kamere.

“Dobra curica, hoćeš li da ponoviš to”, pita je, a Koko pokušava još jednom da se podigne na noge.

 

View this post on Instagram

 

My Koko Bean. She looks just like my Gigi with her daddy’s eyes. ☀️❤️auntie Ri-Ri. #7months

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Fanovi su komentirisali da zaista vide sličnost malene s 13-godišnjom Điđi, ali i ocem.

Điana, čiji je nadimak bio Điđi, i Kobi Brajant poginuli su 26. januara kad se srušio helikopter kojim su leteli iznad Kalabasasa u Kaliforniji.

Tri dana kasnije supruga Vanesa prekinula je tišinu porukom na Instagramu u kojoj kaže da je “potpuno skrhana” smrću ćerke i supruga.

Tekst je objavljen uz noviju porodičnu fotografiju Kobija i Vanese sa sve četiri njihove ćerke – Đianom, najstarijom Natalijom (17), trogodišnjom Bjankom i najmlađom Kapri.

“Moje devojčice i ja želimo da zahvalimo milionima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima”, objavila je na svom Instagram profilu Vanesa Brajant (37).

“Potpuno smo skrhane naglim gubitkom mog predivnog supruga Kobija – divnog oca naše dece – i moje predivne, mile Điane – tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre”, napisala je bivša manekenka.

“Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol”, dodaje Vanessa u objavi.

Utehu pronalazim nalazim u tome što su i Kobi i Điđi znali da su bili jako voljeni. Blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Volela bih da su zauvek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti.”

Sve koji žele da “nastave nasljeđe Kobija i Điđi u sportovima za mlade” uputila je da posete stranicu MambaSports Foundation.org..

Preuzeto sa: noizz.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije