FantastičnonajnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Festival glamura

Filmski festival u Kanu, koji se održava svakog maja, glavni je događaj u evropskom filmskom kalendaru.

Osnovan 1946. godine, svake se godine održava na Palais des Festivals et Des Congres, a najprestižnija nagrada, Zlatna palma, dodjeljuje se najboljem filmu.

Redakcija

Izvrsnost odabranih filmova, bogatstvo i raznolikost žanrova i porijekla filmova, ali i dešavanja, filmske zvijezde i mediji doprinijeli su privlačenju najpoznatijih glumaca, producenata i režisera na festival godine.

Za razliku od mnogih drugih važnih filmskih festivala Kanski festival je rezervisan samo za industriju. To znači da se ulaznice za filmove ne prodaju široj javnosti.

Organizatori ulaznice dodjeljuju režiserima, producentima, glumcima, publicistima, distributerima i novinarima, a investitori i producenti koji prisustvuju premijerama ili traže filmove za sponzorisanje uglavnom prave zabave na jahtama ili u svojim luksuznim apartmanima, doprinoseći slavnom noćnom životu festivala.

Dio ovog sjaja i glamura, okruženi A-listom filmskih zvijezda na kultnom Kanskom filmskom festivalu u zadivljujućem Azurnom primorju možete i sami doživjeti ukoliko ste klijent Addiko banke.

Glamurozne haljine, frizure, šampanjac, limuzine – želite li se osjećati kao svjetska filmska zvijezda, ovo je događaj na koji trebate doći.

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kreditne kartice u izdanju Addiko banke, iskušajte svoju sreću, jer će Addiko banke u Bosni i Hercegovini i Mastercard po jednog najsretnijeg klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka sa njihovom pratnjom, ovog proljeća počastiti upravo posjetom Kanskom festivalu.

Svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04., obave minimalno pet transakcija Mastercard kreditnom karticom, učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti dvije povratne avionske karte do Francuske, prijevoz od aerodroma do Nice, noćenja u hotelu, usluge stilista i frizera, kao i džeparac za dvije osobe, u ukupnoj vrijednosti većoj od 15.000 KM.

U nagradnoj igri mogu učestvovati i novi klijenti Addiko Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije