AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Ribama: Hoće li nam srce preživjeti?

„Do not let your secred space run cold. Your secred space is you.“

Mlad Mjesec u Ribama…u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom. Mnogo ćemo da mislimo  narednih nedjelja…bar pune dvije, o mnogo čemu.

Jelena Puhalo

Rakovi žele da putuju, čitaju, meditiraju, da se bave nekom duhovnom disciplinom ili da počnu da uče nešto novo. Sve od navedenog dolazi u obzir. Ali onima koji su planirali putovanje u narednih 15 dana savjetujem da sačekaju ako mogu…retrogradni Merkur zna da zaustavi sve, da odgodi ili uvuče u čekanja. Takođe može da dođe do problema u odnosima sa strancima, stranim firmama ili faksom imejlom i slično.

Lavovi prolaze kroz velike tranformacije. Osmo polje je na udaru tri lične planete i ovo je period da doooobro razmislite o trošenju svoje energije.

O gorepomenutim granicama i izrabljivanju sebe. Teško da se može živjeti 150 sat svaki dan cijeli dan. Neophodno je da se suočite sasvojom seksualnošću i da vidite koju ste zabludu po tom pitanju pokupili usput. Ozbiljni, jako ozbiljni razgovori sa sobom mogući po pitanju najbolnijih tema. Vraćanje u neke traumatične situacije i iscjeljenje.

Djevice ili imaju probleme i zbrku na poslu i u vezi sa poslom ili sa partnerstvima. Tako to uvijek ide za Djevicu. Želja da se istupi u javnost i mogućnost, ali možda ne toliko prijatno za jednu Djevicu. Tajne u odnosima se otkrivaju. Vrijeme je da preispitate svoje najbliže odnose. Sanjarenja o nekoj osobi koja je nedostupna nije preporučljivo nikad, a naročito ne sad. Ako se bivši ili bivša jave, samo polako…

Vage sada vode brigu oko nekog posla, dnevne rutine, onog što jedu, kako spavaju, kada i koliko treniraju i ostalih svakodnevnih problemčića. Novi posao je na pomolu, ali vjerovatno tek kad Merkur krene direktno, a to je oko 9. 03. Sada je vrijeme da stanete, rekapitulirate situaciju, razmislite kuda dalje sa zdravljem i svakodnevnim obavezama i pronađete način da vam život bude što manje konfuzan.

Škorpije su u ljubavnim dramama, ali ozbiljnim. Sada je ope neko iz prošlosti u vašem životu, ali vam se ne sviđa na koji način se vratio i ne dopada vam se način na koji se odnos razvija.

Možete se ozbiljno zaljubiti u nekoga, ali je sada pitanje ko je ta osoba, i kako Škorpije inače rade, sada se preporučuje da se doobro raspitate o ljudima koje upoznajete ovih dana. Čuvajte se alkohola i droga. Kreativnost je pojačana, uživajte u muzici i umjetnosti. Glumite, pjevajte, plešite. I provodite mnogo vremena sa svojom djecom.

Strijelcima je pokrenuta tema doma, domaćinstva, kuće, porodice, predaka, samoća je naglašena i jako čudna za ovaj znak, ali prilika da se malo ušuškate u intimu se pojavila. Čišćenja i renoviranja stana i kuće preporučljiva, ali čuvajte se majstora koji vam sad dolaze u kuću i njihovih obećanja. Mogući su i kvarovi na vodnim cijevima ili generalno problemi sa vodom u kući.

Jarčevi sada imaju probleme sa kratkim putovanjima, komunikacijom, porukama…mnogo neprijatnosti je moguće u onom klasičnom merkurovskom sektoru sa pismima, tehnikom, porukama, ali neka neprijatna otkrivanja stvari o sebi i drugima. Takođe su moguće iznenađujuće komunikacije pa i neprijatne poruke i imejlovi. Period za maštanje i nostalgiju pojačano.

Foto: pexels

Vodolijama ovaj mlađak donosi kao jako važnu temu novca, zarade, ličnih vrijednosti, unosa hrane. Sve ove teme moraju da se pokrenu ili bar neke od njih jer vam se očigledno ne dopada gotovo ništa od napomenutog.

Vrijeme da se počnete cijeniti malo više. Ali i da razmislite gdje ste i kada izgubili tu vrijednost koju ste nekada osjećali sami prema sebi. Jesti iz emotivnih razloga baš i ne morate iako to to radite.

Ribama je ovaj mlađak u njihovom znaku i prvoj kući i vrijeme da se pokrenu, nakon retrogradnog merkura neke nove priče i projekti. Vrijeme je da se radi na fizičkom predstavljanju, izgledu i da se počnete baviti isključivo sobom i unapređenjem sebe.

Rad na psihi takođe moguć, posjetite psihologa ili tome slično. Kreativno ispoljavanje poželjno, naročito ukoliko se ne bavite umjetnošću. Vrijeme je da sebi oprostite mnoge stvari iz prošlosti.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije