FantastičnonajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Promjena počinje u tebi

Svako od nas je jedinstven. A tako i treba da bude.

Lola Magazin

 

Činjenica je: Naš outfit i način kako se dotjeramo zasigurno privlači poglede. Ali hej, pa šta? Svako ima svoj stil i vlastitu osobenost – a to moramo moći pokazati! Jer svijet bi bio poprilično dosadan, kada bismo svi izgledali isto.

Potrebni su nam ljudi koji sebe vole onakvima kakvi jesu a da pri tome to znaju i iznijeti. Želiš već duže vrijeme isprobati novi look, ali te pogledi drugih u tome sprječavaju?

Usudi se!

 

Možda da promijenimo stav?

 

Želja za promjenom često dolazi iznutra.

 

  • Misli pozitivno! Fokusiraj se na stvari u svom životu, koje te čine sretnom i pokušaj iste učiniti sastavnim dijelom svoje svakodnevnice. Provodi vrijeme sa ljudima koji u tebi izazivaju ono najbolje.
  • A novi hobi? Zasigurno postoje stvari koje već dugo želiš isprobati. Sada je pravo vrijeme za to! Možda ćeš isti podijeliti s prijateljicom/prijateljem – jer udvoje je sve mnogo zabavnije.
  • Pažljivo koračaj kroz dan. Odvoji svakodnevno pet minuta za sebe. Važno je da to vrijeme pripada samo tebi. Ostani, na primjer, ujutro malo duže u krevetu i razmisli kako bi ti dan mogao proteći. Možeš se okušati i u jednostavnim vježbama meditacije, kroz koje ćeš se u potpunosti posvetiti sebi.

 

Budi ono što jesi. Promjena počinje u tebi.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije