FantastičnonajnovijeSimpatičnoZabavna Lola

Da li je koronavirus stigao i u Južnu Afriku?

Ispostavilo se da je prvi prijavljeni slučaj koronavirusa zapravo samo bio mamurluk.

Prevela: Saša Leper

Ihlayanews.com

Sumnjalo se da je prvi slučaj ovog opasnog virusa dospio i u Južnu Afriku, dok se nije ispostavilo da je zapravo samo riječ o gadnom mamurluku.

Tridesetjednogodišnji Džo Malatji je od juče bio smješten u posebnu izolaciju u Akademskoj bolnici Stiv Biko nakon tvrdnji da je zaražen smrtonosnim virusom.

Međutim, njegova supruga Zanel je raspršila sumnje kada je otkrila da je Džo vikend proveo sa prijateljima u Sanisajdu pijući poznato meksičko pivo istog naziva kao i virus.

„A kako očekujete da se osjećate nakon što provedete čitav vikend pijući?“, zapitala se Zanel.

Javljajući se iz kreveta sa specijalnog odjela bolnice, Džo je rekao da je zaista smatrao da njegovo stanje ima mnogo gori uzrok.

„Nije da ja nisam mamurao u životu, ali ovo je nešto sasvim novo. Svinjska gripa, ebola, nešto u tom rangu. Nema to veze sa onim prefinim meksičkim pivom sa trunkom limuna,“

Dr Stef van Vik koji je liječio Džoa nije baš ubjeđen u istinitost takvih tvrdnji, pa je iznio i svoje profesionalno mišljenje:

„Džo priča gluposti.“

Objasnio je da svi koji planiraju da unesu ogromne količine uvoznog meksičkog piva rizikuju isti „smrtonosni virus“ koji pati i Džoa.

Njegovi simptomi uključuju: glasno pjevanje, pričanje besmislica i jaku alergijsku reakciju na odlazak na posao sutradan. Dr Stef je izjavio i da postoji radikalna nova terapija koja bi mogla pomoći svima koji se nalaze u jednakom stanju kao i Džo.

Zanel je dodala i: „Nadam se da se lijepo zabavio jer je to posljednje što će popiti u skorije vrijeme. Mora okrečiti dnevni boravak i završiti i mnoge druge obaveze.“

*Tekst je satiričnog karaktera i kao takvog ga treba i shvatiti.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije