Lole iz komšilukanajnovijeNaslovna vijestO životu

Zorannah je “skapirala” odakle je stigao koronavirus

Već posle dva teksta, u prošloj godini, u kojima sam komentarisala njene “mudrolije” jedan deo žena me je strpao u onu floskulu: “žena je ženi vuk”. Jok, bre, Zorana je Zorani vuk, ja samo to komentarišem. Nakon poruke ženama da…

Jovana Kešanski

Već posle dva teksta, u prošloj godini, u kojima sam komentarisala njene “mudrolije” jedan deo žena me je strpao u onu floskulu: “žena je ženi vuk”.

Jok, bre, Zorana je Zorani vuk, ja samo to komentarišem.

Nakon poruke ženama da budu manje moćne od muškarca, sa pandemijom korona virusa Zorana je izašla u javnost sa novom teorijom o veštački ubačenom virusu za koji postoji vakcina i to je opisala na ovaj način, citiram:

Strateški je bilo plasirano tamo gde jeste, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, možda sam potpuno pogrešno skapirala i mislim da će za par nedelja magično da se pojavi ta vakcina i da će se sve vratiti u normalu do nekog maja – izjavila je Zorannah.

Ovo “skapirala” bi meni bilo dovoljno da je ubacim u Vladin tim za borbu protiv virusa, jer “skapirati” zaista zvuči vrlo kompetentno i uliva nadu u njene reči.

Zaista nam je u ovom momentu potrebno više ljudi koji su “skapirali” odakle i kako virus među nama, posebno ako su se time predano bavili decenijama unazad.

Naravno, Zorana se javila prenašminkana iz neke gajbe, ali ne treba tražiti dlaku u jajetu i biti joj “vuk”, možda jednostavno nije želela da zbog jednog snimka “otključava laboratoriju”. Poštuje izolaciju.

Par dana pre toga i neka bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić izložila je svoje mišljenje o korona virusu, nazivajući Wuhan sa Woohoo, eksplicitno noktima dužim od orlovskih pokazujući kako se virus ubacio u Woohoo.

Sve stručnjak do stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvima po rijaliti programima i instagram profilima.

Da nam je pričala o pumpanju usana, ok.

Ali, Zorana, ne moraš baš o svemu da imaš mišljenje, ne moraš baš sve što “skapiraš” da pustiš u etar. Ne zbog nas, već zbog sebe. Radi ono što najbolje znaš, šta god da je to.

Ne sumnjam da si nekoga zasmejala i to je lavovski posao u ovoj sjebanoj situaciji, ali ja sam, gledajući te i slušajući pomislila na prvu “Spalite me”.

Što je vrlo tolerantno prema tebi.

Molim vas, za ime Boga, ponekad progutajte neku. Sačuvajte zaključke do kojih ste došli za sebe, posebno ako niste kompetentni da se time bavite. To što imate mreže i mogućnost da lupetate za sve pare, zaista vam ne daje za pravo da budete i epidemiolog, i pedijatar, i policija, i ministar, i pulmolog, i infektolog.

Definišite čime se bavite, pa se toga držite.

Stolar drveta, modna blogerka krpica. I lakše će se disati, posebno sada kada smo zakatančeni u kuće veći deo dana.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije