FantastičnonajnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

NAJPOZNATIJI SVJETSKI CIRKUS CIRQUE DU SOLEIL OD SADA MOŽETE GLEDATI ONLINE

Najpoznatija svjetska cirkusna atrakcija Cirque du soleil od sada je sa svojim predstavama dostupna online preko raznih platformi.

Redakcija

journal.hr

Foto: journal.hr

CIRQUE DU SOLEIL ONLINE

Kao i mnogi svjetski umjetnici, Cirque du soleil morali su odgoditi svoje nastupe upravo zbog pandemije koronavirusa koja nas je sve zatvorila u naše domove.

Kako ne bi ostali zakinuti za uživanje u ovoj prekrasnoj umjetnosti potreban vam je samo internet i kauč na kojem ćete se raskomotiti. Performansi koji oduzimaju dah nikada nam nisu bili bliži.

POSTANITE DIO CIRKUSNE MAGIJE

Uronite u prekrasan cirkusni svijet pogledom iza pozornice. Naučite neke nove trikove, kako se radi šminka za nastup, a iz cirkusa su pripremili i video sadržaj za vaše najmlađe.

BIJEG IZ STVARNOSTI

Danas je više nego ikad svima potreban bijeg od realnosti. Unesite radost u svoj život i uživajte u prekrasnim kadrovima koji oduzimaju dah. Na njihovoj web stranici možete pronaći popis online videa.

Cirque du Soleil inače je nešto između teatra i cirkusa, muzočkog i scenskog spektakla. Efekti, sjajni kostimi i vrhunski performansi, dio su ove magije koja je više puta gostovala i u Hrvatskoj pa se u doba izolacije unaprijed radujemo nekim novim nastupima.

Dotad pratimo ove na internetu!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije