DogađajiKulturaLjudinajnovijeNaslovna vijestPojave

Za uspjeh ti treba 40! ( ko spominje godine?)

Je l’ i ti slušaš svaki dan – self improve, nemoj blejati, iskoristi dan, sad baš imaš vremena.

Pa kreneš redom – čitaj, čisti, spremaj, kuća blista.

Piše: Robert Dacešin Redakcija

Otvori onaj kuvar koju stoji zakopan negdje, htio si da ga koristiš, ali je uvijek bilo brže spremiti samo piletinu i rižu. Zasadi cvijeće, sredi garažu, toliko je knjiga na čekanju, pravo je vrijeme za sve one YouTube klipove sa Watch later liste…

Kako je situacija odmicala, u jednom momentu smo počeli da shvatamo da bi se ovo vrijeme moglo i nekako pametno iskoristiti.

Pa ti se njemački jezik učini baš kao dobra ideja – toliko planiraš da ga naučiš, sad je itekako pravo vrijeme, ionako ko zna šta će biti poslije ovog.

Hmm, instrument? Iako si totalno amuzikalan, sad baš imaš vremena, to je to.

Heklanje? To je baš kul.

I onda krenemo i kao da za sve imamo vremena. Odnosno imamo još mnogo vremena, pa ćemo nešto ostaviti i za sutra. Ne mora baš sve danas.

Koliko si stvari zaista započeo da radiš u ovoj izolaciji?

Naučio dva akorda – zaboljeli prsti. Može odmor, pa sutra nastavljaš. (pa nabaciš još jedan u nizu tutorijal na You Tube watch listu).

Ormar – tri police sređene, ima vremena za ostale.

A sutra – spisak u glavi – špajz, prašina, cipelar i konačno, ona ladica koja vrišti „sredi me“. Auto isto čeka generalku. I deset riječi njemačkog.

Svane sutra – ma ajde samo špajz, cipele i auto sutra, ionako se nigdje ne izlazi. Ima još dana. Njemačkog ni u priči.

I tako malo po malo, ili bolje rečeno, svega pomalo, izgubiš se. Kreneš, staneš i nikako naprijed.

Pa se vratiš na kauč da još malo proguglaš koliko bi ovo sve moglo trajati, imaš li vremena, pa čitaš o motivaciji, kako se pokrenuti, šta uraditi…

Uradite nešto što ćete upamtiti. Kažite jednog dana – Te 2020. sam naučio digitalni marketing!

Nauči kako da zainteresuješ nekog da klikne i nastavi da čita ovaj tekst – kao što smo mi tebe. Nauči kako da napišeš taj tekst o motivaciji koji si čitao i da zaradiš od toga.

Potrebno ti je oko 40 sati. Toliko video materijala ti nudi online kurs digitalnog marketinga u režiji Moje Digitalne Akademije.

Prijavi se već danas i neka to ležanje na kauču konačno dobije svrhu – nauči nešto konkretno, korisno i primjenjivo.

Kroz online kurs ćeš naučiti sve ono što pruža digitalni marketing za razvoj i promociju biznisa, te usvojiti neophodna znanja i vještine za realizaciju ili unapređenje željenog posla.

Promijeni svoju budućnost na bolje – pokreni sopstveni biznis, usavrši postojeće znanje ili zaplovi u uzbudljive freelancing vode.

Iskoristi vrijeme na pravi način i upamti godinu po nečem baš dobrom.

Na sajtu Moja Digitalna Akademija možeš da se detaljno informišeš o kursu, a za sva potencijalna pitanja koja budeš imao MDA ti stoji na raspolaganju.

Nauči zanat savremenog doba i vještine budućnosti. Danas se skoro sve radi na internetu. A tek sutra…

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije