DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Odbornik HDZ-a u zatvoru, brutalno pretukao ženu pred djecom

ZAGREB – Odborniku vladajućeg HDZ-a u Solinu određen je jednomjesečni pritvor nakon što je brutalno pretukao suprugu pred dvoje male djece, a onda je ubjeđivao da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Redakcija

Tanjug

Policija 40-godišnjeg muškarca sumnjiči da je prošle sedmice na području grada Solina fizički napao 45-godišnjakinju koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških tjelesnih povreda, prenijela je splitska Slobodna Dalmacija.

Ljekari su konstatovali da je ženi slomljeno rebro i da ima brojne kontuzije po glavi i lijevoj nadlaktici.

Pozivajući se na nezvanične izvore, splitski dnevnik piše da je muškarac više od pola sata bjesomučno tukao nogama i rukama po tijelu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je prijetio da će je ubiti.

Foto: Google images

Nekontrolisano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male djece, a kad je žena u jednom trenutku zahroptala i počela teško da diše, muž se prepao i pozvao Hitnu pomoć ubjeđujući je da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Nasilnik je, navodi se, bio u alkoholisanom stanju, a povod je bio to što je njegova žena prije 12 godina popila kafu s jednim svojim prijateljem.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije