AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Biku i jedan sasvim drugačiji maj

„Isn’t it funny how day by day nothing changes but when you look back everythung is different.“   

Sunce je ušlo u Bika. Mjesec za njim. Dugo očekivana konjunkcija Sunca, Mjeseca i Urana je na pomolu. Dolaze velike promjene.

Jelena Puhalo

VAGA

Vagama je maj vrijeme za duboku transformaciju, reprogramiranje, razmišljanje o finansijama i tuđem novcu koji koriste. Ovo su oni periodi kada više ne želite da budete ono što ste bili.

Pozicija Sunca, Mjeseca i Urana u osmoj kući hoće da istjera sve traume, naročito porodične i emocionalne van, one sa kojima se već niste susreli. Ovo je period čeličenja i osnaženja.

Period kada želite da budete sami i osjećate unutrašnji poriv da nešto veliko promijeniti oko sebe i u sebi. Zaključno sa junom Vage će riješiti neko veliko porodično i poslovno pitanje koje nije ništa novo već se vuče neko vrijeme. Ko od Vaga želi da se seli?

ŠKORPIJA

Evo znaka koji će ovaj predstojeći mjesec da potroši na svoja partnerva, uglavnom, mada Škorpijema i u znaku i podznaku predstoji vrijeme posla i rada. Takođe Škorpije žele da promijene svoju svakodnevnu rutinu. Ako ste se posesivno vezali za neku osobu, bilo bi lijepo da preispitate svoje motive tog vezivanja i kuda vas taj odnos vodi. U nerednoj godini i godinama ispred nas očekuju nas mnogi rastanci i razvodi. Znak Vodolije koji će biti nakrcan planetama ukazaće na sudbinske rastanke koji dolaze da bi se oslobodili nekih štetnih odnosa i razvili u bolju i svjesniju ličnost. Jeste li vi jedna od tih osoba?

STRIJELAC

Vama isto ne preostaje ništa drugo nego da se spremite na eklipse koje će se dešavati na osi Blizanac-Strijelac i da smirite svoj optimizam i lutanje. Svjesni ograničenja sa kojima smo se susreli velika većina Strijelaca će imati problem da prihvati da više ne može da putuje i luduje kako je to do sad radila.

Takođe, vrijeme je da u vaš život uđu neki novi ljudi, poslovni i ljubavni partneri, vrijeme je da završite sa nekim starim odnosima.

Materijalne brige koje posjedujete ostavite po strani. Sve će se to negdje srediti.

Ali promjena vrijednosti mora da se izvrši u životu svakog Strijelca da bi se okrenuo zdravijem i ispravnijem životu. Razmislite šta vam najviše treba i toga se držite bez pretjerivanja.

JARAC

Jedan od znakova koji prolazi kroz najveće promjene. Vama se trenutno dešavaju razne stvari: pod preseljenja, vjenčanja, gubljenja posla, dobijanja posla, dobijanja djeteta itd.

Velika životna prekretnica. Jarčevi kojima je prta kuća u Biku imaju šansu da se ozbiljno zaljube. I da urade prilične ludosti zbog tih emocija.

Dok Jupiter ne završi sa vašim znakom čekaju vas razne promjene situacije na svim poljima, ali možda i vi sada shvatite da treba manje da radite, a više vremena da se odmarate i provodite sa voljenima. Ili možda ne?

VODOLIJA

Ovo proljeće je priprema i uvod u sve ono što čeka Vodolije iduće godine kada će oni biti u centru svih pozornosti. Vodolijama se takođe pomalo izmiče tlo pod nogama.

Sve ove planete u Biku prave kvadrat sa tim znakom i pritisak, očekivanja, tjeskoba, potreba da se nekuda pomerite, a ili ne možete ili nećete je velika.

Neki ne spavaju dobro, neki se teško nose sa anksioznošću, razmišljanjima, Voodlije prosto gube kontrolu.

Potreba da se unese promjena u dom i organizaciju suživota sa svim ukućanima sve više raste. Mnoge Vodolije bi se sad i selile mijenjale sve u svom životu, ali vjerovarno da će te promjene usljediti tek u periodu od kraja godine pa u nastavku. Neke Vodolije renoviraju stan ili kuću i unose neke nove stvari u dom.

RIBE

Ribama kreće priča oko doma i uljepšavanja istog. Neke Ribe takođe žele i počinju razmišljati o poslovima od kuće, načinima na koji se može naći dodatni posao koji će se raditi na brzinu i preko žice.

Sredinom maja Mars ulazi u Ribe i tada će ovaj znak biti mnogo dinamičniji i spremniji da uradi nešto konkretno, ali cijeli maj je priprema za eklipse koje nam dolaze u junu i sve tri konjunkcije Jupitera u Plutona koje će biti ove godine, a jedna je već bila u aprilu su veoma značajne za život Riba.

Dolazi do velikih životnih prekretnica i odluka. Većina njih je vezana za dom, suživot i promjene u mjestu ili načinu života. Srećno Ribe.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije