DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Našla pile nasred Njujorka, sada ne može zamisliti život bez pijetla

Kada je Kamil pronašla pile nasred Njujorka a morala ga je spasiti, ali nije imala pojma u kojem će to smjeru otići.

Redakcija

index.hr

Foto: Youtube Printscreen

Uzela je životinjicu i ponijela je u kancelariju kako ne bi nastradala u toj betonskoj džungli. Kada joj je prošlo radno vrijeme, kolegama je bez razmišljanja rekla da će ona spašeno pile ponijeti kući. Nazvala ga je Bri i brinula se o njemu u svom stanu. Bri je brzo rastao, a Kamil se užasno vezala za njega.

Znajući da ga ne smije držati u stanu u Njujorku, selidba u kuću nametnula se sama od sebe. Bri je ubrzo izrastao u pravog pijetla, a Kamil je sve više spoznavala koliko je on inteligentan, nježan, prepun ljubavi i pažnje.

Kaže kako on obožava raditi s njom, promatrati šta radi na laptopu i telefonu, a najdraža mu je aktivnost spremanja kreveta nakon što se probude.

Bri često spava na njoj i obožava se maziti. Kada se Kamil vrati s posla, Bri je uvijek dočeka spreman, potrči joj u susret i otpleše svoj sretni ples kako bi joj pokazao da mu je nedostajala.

Kamil i Bri sjetili su nas da sve životinje trebaju ljubav te da je apsolutno znaju vratiti i obogatiti živote ljudi koji im pruže dom.

U nastavku pogledajte kako izgleda njihov zajednički život.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije