DogađajiKulturaLjudiMedicinaMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Da li prepoznajete ženu sa slike?

Izgled pevačice Adel koja je u poslednjih godinu dana oslabila skoro 50 kilograma, ne prestaje da bude tema medija, a i sama muzičarka pokrenula je pravu buru oduševljenja kad je na Instagram postavila rođendansku fotografiju u maloj crnoj haljini.

Prilično maloj.

Redakcija

nova.rs/ Dragana Pandurević Jovović

Adel je fotku objavila kako bi se zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama, ali i hrabrim medicinskim radnicima koji se bore protiv koronavirusa.

“Hvala vam svima za rođendansku ljubav. Nadam se da ste svi ostali na sigurnom i pri zdravoj pameti u ovom ludom vremenu. Zahvalila bih i svim radnicima koji nas drže na sigurnom riskirajući svoje živote. Vi ste zaista naši anđeli”, napisala je uz fotku.

Među prvima joj se s komentarom javila manekenka Krisi Tajgen, supruga Džona Ledženda, koja joj je napisala: “Mora da me zezaš”. Među komentarima je ljubav podelio i čuveni dizajner Virgil Abloh, uz mnoge druge poznate i nepoznate face.

“Taj struk”, “Izgledaš neverovatno”, “Nisam te prepoznala, predivna si”, “Ko je ona i šta je učinila s Adel?”, “Je li ovo stvarno? Skoro da te nisam prepoznala”, “Kako si uspela da dođeš do takvog struka?”, “Koja transformacija”, nizali su se komentari, a fotka je u samo sat vremena dobila preko milion lajkova.

A tajnu novog izgleda pevačica navodno duguje takozvanoj Sirtfud (Sirtfood) dijeti. Reč je o načinu ishrane baziranom na hrani koja podstiče nastajanje enzima sirtuina, koji prema nekim istraživanjima utiče na metabolizam pospešujući brže sagorevanje kalorija, a pored toga njegov uticaj je i na smanjenje upalnih procesa i zaštitu ćelija organizma.

Preuzeto sa: nova.rs

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije