AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Blizanci, retrogradne planete, Neptun, Ribe i ludilo u Jarcu. Šta nas čeka do kraja maja?

Međutim ova poganština od retrogradne Venere u Blizancima koja je u kvadratu sa Neptunom gotovo cijeli mjesec zaslužuje batine.

Verbalne. Tako je predivna i tako se ukopala.

Redakcija

Facebook/ Baba Vaga

Sve je stalo. Mars u Ribama ne pomaže. Ono što najmanje volim kod ovog znaka je ta neusmjerenost, lutanje…moja Djevica na Ascedentu pizdi.

Ova luda Venera u Blizancima hoće da piški, neće da piški. Kvadrat sa Neptunom još više zamagljuje situaciju. Ali kako dobro znamo kvadrati su tu da krše, da se suprotstavljaju, da se svađamo i svađaju baš sa tim karakteristikama koje planete u kvadratu nose.

Ovih dana se tučemo i svađamo sa lažima, sa zabludama, promašenim uvjerenjima i vjerovanjima koja nas prvenstveno vežu za iluzije ljubavi koje smo dosad imali. Padaju nam u očima ljudi i kule koje smo nad njima gradili.

Uviđamo greške i mane naših duplih života i dvostrukih odluka. Ja se svađam sa lažima koje sam izgovarala sebi u prošlosti..i koje sam onda prosljeđivala drugima kao svoju istinu.

Jer da i to je laž…ako ovo čita neko kome sam u stilu Venere u Blizancima poturila onu “lakšu” pilulu nekad u prošlosti da bi mi svi spasili svoja dupeta istine i suočavanja, a jesam, neka mi oprosti.

Kao neko sa sijaset kvadrata sa Neptunom upoznata sam sa svim bojama i oblicima samozablude i zablude. I evo…došlo je i tih pet minuta, da se sva slama protrese.

Foto: unspalsh

Vjerujem da je gro vas saznalo nešto mnogo neprijatno na ljubavnom planu. Ovo su teški dani. Ovo su dani ozbiljnog preispitivanja sa kim i zašto komuniciramo i najvažnije kako…koliko koristimo svoj zdrav razum u odnosima?

Ako se vratite, a vratićete se, sjetićete se mnogih verbalnih dijareja koje su vam servirane, a i koje ste servirali drugima.

Ne zaboravimo da je sjeverni čvor u Blizancima…kominikacija će se otkriti kao nužna, ali ono prosto besmisleno naklapanje u razgovorima više ne pije vodu. Hajde da pričamo jezikom ljubavi…hajde da pređemo na stvar!

I kada sve ovo saberemo svi sada žale za nekim i nečim. Neko mnogo, neko još više. Mnogi žale za sobom. Šta su sebi dozvolili i uradili. I mnogima je sada lakše da trpe i ćute.

Ali tako mi Boga, onoga koji neće biti omiljena persona u narednih 18 mjeseci, bar ne ovaj jednodimenzionalni Bog bičevalac malog i sitnog čovjeka, progovorićete. I čućete i druge…propjevaće i kamen.

Spremam se psihički i fizički za tri eklipse narednog mjeseca, kao da jedna nije dovoljna, za retro Merkur, ponovnu konjunkciju Jupitera i Plutona(da ne zaboravimo prošla je bila tačno kada je korona bila na svom vrhuncu) i ulazak Marsa u Ovna…udahni izdahni…i to je tek uvertira za ljeto, a tek jesen.

Kažem vam a rekla sam i još davno..ovoj godini nema kraja, a ja je živim od 2008. kao godinu mrmota…pa izvolte!

Ko će da laže sebe, slobodno…iskoristite ovaj period da raskrinkate svoje budžete, emotivne odnose, zakone privlačnosti, seksualne devijacije, nevoljenje sebe i pogrešne estetske norme o svom tijelu, ulozi svoga pola i generalno svojoj estetskoj ulozi u svijetu.

Ovo nije ni približno dobro vrijeme da se ulazi u veze…sada startuju obično emotivni vampiri, sponzoruše svih vrsta, zauzeti, očajnici koji ne vide ni sebe ni vas nego im je potrebna nova užina. Polne bolesti se lako prenose i teško iskorjenjuju. Nadam se da ste se očistili bivših krpelja.

Sjedite s mirom, što usamljeniji, u što mirnijem prostoru, dobro se preispitajte i odmorite za faze koje nam dolaze.

Lijepa manifestacija ove Venere uz adaptirani kvadrat sa Neptunom bila bi neka ljubavna posveta na rubu knjige koju poklanjate nekom koga bezgranično volite…uvijek sam u posvetama nalazila konce bezgranične ljubavi jer izgovorena riječ traje samo dok je pamti onaj kome je izrečena, a ona napisana zauvijek.

Nadam se da imate kome da ih uputite, ako da, to je već dovoljno za sreću. Ako ne, onda se nadam da se baš takvoj nadate…

Ljubim vas i ljubite bez laži.

Preuzeto sa: facebook.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije