KarijeranajnovijePraktična Lola

Dječije majice na malo drugačiji način

Sasvim slučajno jedne večeri dve drugarice su došle na ideju da dizajniraju majice za decu, koje neće biti baš “dečije”, već nešto što će i mama i tata poželeti da ukradu iz dečijeg ormarića.

Redakcija

Valentina Topčić i Jovana Popović

Ko kaže da je lako, laže. Pokušajte da se uverite. Bez ikakve podrške i saveta, svako će pokušati da vas obrlati. Očekivanja da svako predano odradi svoj posao za koji je plaćen, brzo padnu u vodu.

Ali nikako ne treba odustajati. Posle mnogo padova one su lekciju naučile. U međuvremenu jedna od njih je postala mama, te je njihova priča i ideja dobila još jedan veći smisao.

Vođene minimalizmom, želele su da naprave svoje krojeve, da pamuk koji izaberu bude prijatan za decu. I uspele su u tome. Majice su dobile svoj oversized kroj sa cool i minimalistickom štampom.

Konačno su uspele, Bejb majice su ugledale svetlost dana a njih dve su bile ponosne. Nastao je proizvod za koji bi i same izdvojile novac, proizvod koji će nositi i njihova deca, deca kumova, prijatelja, poznanika i sva ona deca čiji roditelji daju prednost udobnosti, a koji bi i sami poželeli takvu majicu.

Ko zna možda spreme neka iznenađenja i za njih.
Zapratite nas i živite sa nama jednu priču koja se rađa @bejb_space 🖤

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije