Hrabra LolaLolitetinajnovijeNaslovna vijestPreduzetništvo

Ovakve igračke sigurno niste vidjeli!

Pogledajte šta to Tiny Secret World čini posebnim.

Lola Magazin

  1. Kako ste došli na ideju za ovakav poduhvat?

Ideja za ovaj projekat rodila se 2015, kada smo nas tri sestre saznale da ćemo u kratkom vremenskom periodu sve tri postati majke. Pripremajući sobice za bebin dolazak, trudeći se da svaki detalj bude pažljivo odabran kako bi taj kutak učinilo što toplijim, došli smo i do  igračaka.

Zdravlje i razvoj naše dece nam je uvek bio prioritet, šta ih okružuje i sa čim se igraju. Shvatili smo da je pravi izazov pronaći igračke koje će istovremeno biti zanimljive, razvijati dečiju maštu a biti i od prirodnih materijala.

Krajem 2018. odlučili smo da se posvetimo kreiranju i pravljenju slatkih, malih drugara najmlađoj i najslađoj deci. Bila je to najbolja odluka koju smo doneli.

 

  1. Da li ste zajedno u ovome, kao bračni par i ako da, kako brak prolazi test zajedničkog posla?

Iskreno, mi ništa ne radimo odvojeno, tako da možemo reći da nam ovo nije ni prvi zajednički posao i da smo se navikli da radimo zajedno.

Kako oboje imamo različite poglede kojim tokom stvari treba da idu, to nam veoma često pomaže da sagledamo stvari iz različite perspektive i donesemo najbolju odluku vezano za posao.

 

  1. I djeca učestvuju, zar ne?

Možemo reci da je Secret Tiny World porodičan projekat u kome učestvuju i naša deca. Ne samo kao naši glavni modeli već i kao naši glavni kritičari. Svaka igračka koja je napravljena prvo su je naša deca testirala. Tek nakon njihovog odobrenja, počinje proizvodnja istih. Baš iz toga, što slušamo njihove želje, učestvujemo u njihovim igrama je i razlog zašto i ostala deca vole naše igračke.

 

  1. Kakva su vam očekivanja?

Mi kreiramo jedan mali svet ispunjen slatkim mali igračkama, i ono što mi želimo je da što više dece razvija svoju maštu i uči igrajući se sa njima.

Igračke potražite na linku

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije