AstrologijanajnovijeNaslovna vijestPorodicaŽivot

Ulazak Marsa u Ovna: Don’t believe me just watch!

Seek what sets your soul on fire!

Narednih sedam mjeseci idemo u vatru: svoju, tuđu i vatru okolnosti.

Jelena Puhalo

Mars je ušao u Ovna i do Božića ostaje u znaku svog sjedišta. Karambol. Posljednji put kad se ovo desilo rođena sam i ja…

Mars je boravio u Ovnu šest mjeseci druge polovine 1988. godine. Zanimljiv momak.

Glavne karakteristike ovog položaja su: neustrašivost, nestrpljivost, brzina, ishitrenost, hrabrost, borba, ranjavanje, neprihvatanje ograničenja, sukob sa autoritetima, glasnost, jasno izražavanje sopstvenih želja, nagoni koji idu ispred razuma, fizička aktivnost i ovaj niz se može nastavljati u nedogled.

Ovo je najbolji predstavnik policije ili vojske u onom sirovom obliku. Žene sa ovim položajem izbjegavaju tradicionalne ženske uloge u društvu kao i ponašanja, muškarci se obično aktivno ako ne profesionalno bave nekim sportom. Seks je, naravno posebno bitna tema za ovaj položaj.

Iako je najavljen cirkus sa povratkom Saturna u Jarca i konjunkcijom Jupitera i Plutona sad početkom jula, ja sam odlučila da posvetim ovaj tekst samom Marsu u Ovnu koji će praktično definisati energetsko stanje ostatka ove godine.

Foto: pexels

Narednih pola godine kalimo čelik. Zalivaćemo vrelo gvožđe ‘ladnom vodom da dobijemo jedan čvrst materijal. A čvrst materijal ćemo biti mi.

Pokušajte osjetiti kako lagano svi postajemo beskompromisno okrenuti sebi, kako ne trpimo bulsit drugih ljudi, kako više psujemo, ekstatično se radujemo, umaramo se do besvijesi, ali se i uredno ljutimo na druge, postajemo crni ili bijeli bez boja između, svađamo se, i kad lijepo govorimo galamimo, ne možemo da se smirimo na jednom mjestu…sve su ovo manifestacije Marsa u Ovnu.

Borba koja nam predstoji neće biti laka. Ni kolektivna ni lična. Naredni period najavljuje ozbiljne sukobe na svjetskom nivou, kada Mars uđe u Ovna i onog trenutka u kom se susretne sa Plutonom u bilo kom, a ponajviše u izazovnom aspektu dolazi do ispaljivanja atomske bombe. Molim vas budete pažljivi kada tumačite ove riječi…značenje nije doslovno. Obično ništa i nije.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije