AstrologijanajnovijeNaslovna vijestPorodicaŽivot

Ulazak Marsa u Ovna: Don’t believe me just watch!

Seek what sets your soul on fire!

Narednih sedam mjeseci idemo u vatru: svoju, tuđu i vatru okolnosti.

Jelena Puhalo

Ljudi koji imaju aspekat Marsa i Plutona obično se bave teškim fizičkim poslovima, treniraju nekoliko sati dnevno, rade na radiologijama, završavaju po zatvorima, sukobljavaju se sa vlastima i autoritetima, skloni su rušenju autoriteta i imaju toliko jaku seksualnu energiju da često ni sami ne znaju šta će sa njom. Ovaj aspekat traži veliku samokontrolu i zrelost da bi se uspjela pozitivno usmjeriti.

Zamislite sada ovo ludu godinu u kojoj svi bar na čas postajemo ekstremi sami sa sobom. I to na jesen. I to uglavnom ekstremni u guranju svojih agendi. Sve što se nije pokidalo, a ne budi strast od koje ovaj Mars živi, jesen će izložiti velikim dramama. A ni ovo ljeto neće proći bez ludila.

Zamislite kada imajući Marsa u Ovnu dobrih šest mjeseci sve one seksualnu usnule osobe počnu da se pale i odjednom dobiju snagu da priznaju sebi da u tridesetim, četrdesetim, osamdesetim, u braku i van braka, sami ili sa nekim zaslužuju višestruke orgazme u ekstazi, osvajanje srca, da zaslužuju da se neko bori za njih i baš njih bira, a ne da se na njih navikava… da na pitanje kako vam je ona odgovara: pa znaaaš…nije loše…guramo, a on izbjegava da odgovori jer  pored toga što muškarci o tome ne pričaju on nema šta ni da kaže jer ako kaže tu je već na pola puta da se samoubije od nezadovoljstva.

Na drugoj svi oni koji su sami čekam da kažu: ja baš hoću to ili to, ne zadovoljavam se laganijim i lošijim rješenjima, rađe odoh u teretanu…i jedan pravi Ovan će uvijek prije otići na dobar trening nego da učestvuje u mlakom seksu. Kažem pravi.

Foto: pexels

U ovom ludom svijetu u kom živimo još nam samo treba da i sami sebi dodatno spuštamo ljestvice života i ne vjerujemo u preskakanje. Namjerno ne pišem o demonstracijama i  ratu koji je pred nama, vidjećete u vijestima…ko zna šta ćete vidjeti, ali ratovaće se.

Ali, molim vas bavite se sobom i predsobljem. Vjerujte da ste ovom svijetu korisniji ako uživate u svom seksualnom životu nego da kukate nad raspadom svega u svijetu kome prisustvujemo.

Seks mi je samo bio dobar primjer. Jer narednih pola godine život će biti seks. Može se koristiti i druga riječ, ali nije primjereno, čak ni za Marsa u Ovnu.

Naredni mjeseci rušiće sliku o ženskim i muškim ulogama, slobodi, očekujte mnogo svađe na svim frontovima gdje vam bude zabranjeno bilo šta što ste naumili ili gdje naumite drugima da stanete na put njihovog nauma.

Mars u Ovnu je oličenje snage i samosvijesti, samopromocije, posebno snage i tijela i ne očekujte lagane raskide, lagane početke, ne očekujte neku laganicu i muvanje na romantičarski način.

Ovo je otvorenost do nivoa grubosti i traženje konkretnih odgovora bez okolišavanja.

Nađite dobar džak za udaranje…topal savjet. Trenirajte, pumpajte mišiće i dižite samopouzdanje. O ovom Marsu ćemo pisati mnogo, posebno u periodu kada dođe u dodir sa cirkusom u Jarcu i njegovom retro hodu.

Takođe u narednoj sedmici desiće se dva jako izazovna susreta ovog Marsa sa Hironom u Ovnu i kvadrat sa retro Merkurom u Raku. Očekujte kačenja…očekujte bivše koji dolaze na koljeno, oni kojima nismo rekli ono što je trebalo prije deset godina, očekujte sukobe unutar porodice koji godinama čekaju da izađu napolje.

I svi ti sukobi bude davno zakopane rane koje mislimo da smo zacijelili…ali kad god planete tu je ostalo nešto. Sudite po svojim reakcijama, sada je Mars u Ovnu tako da je lako…sve će da nas pali…pozitivno ili negativno.

Foto: pexels

Za demonstraciju jedan primjer klasičnog marsovsko-ovnovskog ponašanja u mom primjeru: cijeli život prezirem sjedenje prekrštenih nogu u kafani jer je to „kulturno“, obavezno ih dignem na stolicu, izujem se i čekam da me neko opomene…majka je pokušala svašta i pogodite je li uspjela…takođe Mars voli udobnu i laganu garderobu, mušku reklo bi se..da možeš u svakom trenutku da potrčiš i utekneš u patikama. Hoću da mu bude udobno…po tome ćete isto znati da tu negdje postoji Ovan…

Poenta je da ne slušate mamu i tatu kako ćete sjediti.

Kako ćete govoriti. Kako ćete se ponašati. Koliko treba i koliko vam je dozvoljeno da volite sebe. A onda kasnije ni ženu, muža, momka, djevojku ili bilo koga. Ovo nije onaj stav: ja ne slušam nebitne ljude nego ja slušam SAMO SEBE.

Ko je Ovnu ikada rekao šta može i šta smije, a šta ne?!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije