LjudiMjestanajnovijePojavePraktična LolaSponzorisano

Zašto su žene iz cijelog svijeta poludjele za puder obrvama?

Pred ženama je u posljednjih nekoliko decenija postavljen, ponekad se čini, nedostižan izazov, a to je da moraju biti samostalne, moraju biti uspješne poslovne žene, ostvarene kao majke i partnerke i pored toga, poželjno je da izgledaju njegovano i uvijek dotjerano.  

Redakcija

Neki bi rekli da je ovo unaprijed izgubljena bitka, ali zahvaljujući raznim beauty trendovima bar je ova posljednja stavka na spisku lako ostvariva, lakše nego ikad.

Njegovane i uredne obrve su ono što ženskom licu daje definiciju, otvara pogled i zbog čega izgledaju svježe čak i ako ostatak lica nije našminkan.

Isto tako, održavanje obrva nije ni malo jednostavno kao što zvuči i zato su žene u cijelom svijetu jednostavno poludjele za tehnikom trajnog iscrtavanja obrva koje obrvama daje potpuno prirodan oblik i izgled.

Puder tehnika je mnogo manje agresivna ako je poredimo sa klasičnim mikrobladingom, daje obrvama potpuno prirodan izgled, a svakoj individui daje mogućnost kontrole nad oblikom i bojom.

Prije nego što se odlučite da definišete obrve baš ovom tehnikom treba da znate nekoliko veoma važnih stvari:

Kod ove tehnike igla se koristi kako bi se iscrtale crtice i tačkice na ciljanim mjestima, boja se taloži u koži i daje dugotrajne rezultate. Ovaj postupak, obrvama daje odličnu definiciju, a za posebno slojeviti izgled, radi se i sjenčenje. 

Ono zbog čega je ova metoda za veoma kratko vrijeme postala veoma popularna u cijelom svijetu jeste to što žene i muškarci koji se na nju odluče imaju veliki izbor nijansi za razliku od klasičnog microblading-a. Kao stvorena je za sve one koji imaju masnu kožu i za starije kod kojih je primjetan gubitak kolagena. 

Ako…

Svakodnevno ne želite da se maltretirate sa iscrtavanjem obrva.

Želite da vaše obrve izgledaju potpuno prirodno. 

Sami želite birati boju obrva. 

Imate masniju kožu.

Ne želite odlaziti na učestale korekcije.

Želite postupak koji je potpuno bezbolan.

Onda je ovo tehnika koju svakako treba da uzmete u obzir, ali prije nego što uradite i taj finalni korak obavite detaljno istraživanje i pažljivo birajte mjesto gdje ćete raditi obrve.

Gledajte da to budu profesionalni beauty centri u kojima je higijena na prvom mjestu, u kome radi profesionalno i edukovano osoblje i na kome ćete se osjećati sigurno.

Naša preporuka za sve Lole koje su u Banjaluci i sve one koje su voljne preći kilometre zarad sopstvene ljepote, to je sigurno Cacao beauty centar u kome puder obrve radi jedan od najboljih browmastera u regionu, Jelena Rosić koja je u beauty industriji dugi niz godina.

Prošla je brojne obuke kod najboljih, a ono što je nas posebno oduševilo jeste njen entuzijazam sa kojim uljepšava druge. Prije nego započnete proces iscrtavanja obrva Jelena će vam detaljno objasniti cijeli postupak i odgovoriti vam na sva pitanja i nedumice.

Higijena u salonu je na najvišem nivou, a radi se sa brendovima najpoznatijih i najkvalitetnijih boja.

Šta kažete, puder obrve da ili ne?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije