DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveSponzorisano

Želite li jednu BAŠ OVAKVU haljinu?

Iza modnog brenda Burdica kriju se sestre, Blaža, laboratorijski inženjer i Milica, magistar farmacije.

Redakcija

Znamo da se u današnje vrijeme nije lako odvažiti  i pokrenuti sopstveni biznis, ali ove dvije djevojke nam pokazuju da je sve moguće ako to dovoljno želimo.

Sam naziv brenda Burdica proizašao je iz poznatog modnog časopisa o šivenju  – Burda i čini se kao sjajan izbor. Haljine koje kriju etiketu ovog brenda već su osvojile simpatije svih nas.

Zaviriti u njihovu radionicu bilo je magično. Blaža pomno bira materijale i sama izrađuje haljine, dok joj Milica pruža podršku kao model i marketing organizator.

Proces nastanka jedne haljine počinje, naravno, odabirom materijala i kroja iste. Unutar svojih kolekcija poigravaju se sa dezenima i prirodnim materijalima.

Nastanak jedne haljine je mješavina velike posvećenosti, strpljenja i ljubavi. Njihove haljine su udobne za nošenje, ležerne… Mogu se nositi i kao dnevna i kao večernja varijanta u zavisnosti od modnih dodataka koje izaberete.

Haljine iz brenda Burdica predstavljaju bezvremenski dizajn, jednostavne su forme, namijenjene ženama koje vole autentičnost.

Svaka kolekcija će imati ograničen broj haljina, i s toga je Burdica haljina nešto što želite imati u svom ormaru… Life is short, buy a dress..

 

Za sve haljine kliknite na link.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije