DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama

Generacija kojoj pripadaju Charlotte Casiragi i Beatrice Borromeo je, čini se, poslednja koja se drži tradicionalnih principa privatnosti – ma koliko bile poznate ili u ma koliko modnih kampanja učestvovale.

Redakcija

buro247.rs

Generacija kojoj pripadaju Charlotte Casiragi i Beatrice Borromeo je, čini se, poslednja koja se drži tradicionalnih principa privatnosti – ma koliko bile poznate ili u ma koliko modnih kampanja učestvovale.

Novi naraštaj (ne)krunisanih glava evoluirao je taman toliko da ih generacija Z kojoj i sami pripadaju smesti na svoj radar – ponekad i milionskim brojem pratilaca. Ako do sada niste za njih čuli, vreme je da otkrijete ko su.

 

Foto: buro247.rs

Foto: buro247.rs

Foto: buro247.rs

Jedina ćerka i najstarija od troje dece princa Pavlosa od Grčke i Danske i njegove američke supruge, naslednice duty free shop imperije, Marie-Chantal Miller.

Realno, ne zna se da li više liči na svoju majku ili njene rođene sestre od kojih je jedna bila udata za Gettyja, a druga za nemačkog princa i sina dizajnerke Diane von Fürstenberg. Redovna je gošća modnih događaja u Njujorku (gde i živi), Parizu i Milanu.

PRINC ACHILEAS ANDREAS OD GRČKE I DANSKE

@ACHI_OF_GREECE

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 4)

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 5)

Kao njegovi stariji brat i sestra i Achileas izgleda kao model ali za razliku od njih on je odlučio da se bavi glumom. Debitovao je u američkoj sapunskoj operi “The Bold and the Beautiful” u kojoj je glumila i njegova tetka princeza Theodora, a dok ne dobije neku novu ponudu pratimo ga na Instagramu (kao i skoro 400 hiljada ljudi).


PADMANABH SINGH OD DŽAIPURA

@PACHOJAIPUR

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 6)

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 7)

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 8)

Unuk poslednjeg maharadže od Džaipura, kontroverzan je od svog rođenja iako ne svojom voljom, razume se. Njegova majka maharadžina ćerka i jedino dete udala se za člana posluge pa je Padmanabh Singh priznat kao naslednik tek godinama nakon svog rođenja. Iako monarhija u Radžastanu više ne postoji, Padmanabh Singh je tretiran kao pripadnik kraljevske porodice i školovan je između ostalog u Velikoj Britaniji. U slobodno vreme igra polo i redovan je gost na stranicama magazina kao što su GQ, Vogue i Elle.


PRINC ABDUL MATEEN BOLKIAH OD BRUNEJA

@TMSKI

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 9)

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 10)

Sina sultana od Bruneja, princa Abdula Mateena, na Instagramu ćete često videti bez majice – ili bar kako trenira. Kao i engleski prinčevi, i on je završio kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst i čeka ga karijera u diplomatiji i vojsci čije početke dokumentuje na svakom koraku tako da očekujte dosta fotki “sa terena”.


LADY AMELIA WINDSOR

@AMELWINDSOR

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 12)

Njen deda je brat od strica kraljice Elizabethe i bez daljih komplikovanih crtanja porodičnog stabla rećićemo vam samo to je Amelia trenutno 39. u redu naslednika za britanski presto i da je kraljevskoj porodici dovoljno bliska da se zajedno sa “prvom postavom” često pojavljuje na balkonu za vreme formalnih manifestacija. 2016. godine magazin “Tatler” je proglasio najlepšom plemkinjom Velike Britanije i od onda je ova dvadesetčetvorogodišnjakinja počela da se bavi manekenstvom i redovna je gošća na modnim događajima.


PRINC CONSTANTINE ALEXIOS OD GRČKE I DANSKE

@ALEXIOSGREECE

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 14)

Maria Olympia je njegova starija sestra i dovoljan je samo jedan pogled da ustanovite koliko liče. Do nedavno je bio izuzetno aktivan na Instagramu, ali je zatim uklonio mnoge objave. Ovo nas ne sprečava da ga i dalje pratimo (i nadamo da će se vratiti), a dok čekamo pojavljuje se na feedovima svoje sestre i brata.


VIOLA ARRIVABENE VALENTI GONZAGA

@LOLAARRIVABENE

YOUNG ROYALS: Upoznajte ove mlade članove plemićkih porodica koji su postali zvezde Instagrama (фото 17)

Ona je starija ćerka italijanskog grofa Giberta Arrivabene Valenti Gonzaga i princeze Biancae di Savoia Aosta, i sa svojom mlađom sestrom Verom neka vrsta italijanske (da ne kažemo venecijanske) verzije britanskih prinčeva Williama i Harryja.

Pored toga što su rođene u visokim krugovima, njih dve se probijaju i u onim modnim tako što su osnovale šik brend cipela Vibi Venezia, o kojem smo vam već pisali.


VERA ARRIVABENE VALENTI GONZAGA

@VERAARRIVABENE

I njen život je, kao i život njene sestre Viole inspiracija za stalkovanje (i ovo mislimo u najboljem mogućem smislu). Nepregledan niz italijanskih scena od kojih bi se mogao napraviti sledeći hit film.

Ukoliko ne prikazuje nove ViBi Venezia modele ili kadrove porodične palate u Veneciji na čijem vrhu žive (ostatak je pretvoren u hotel iz lanca Aman), gledamo je u spontanim dolce vita kadrovima u koje želimo da se transportujemo iste sekunde.

Preuzeto sa: buro247.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije