DogađajiKulturaLjudinajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

‘Psihologinja’ se obrušila na fotografiju Ljupke Gojić Mikić s odmora, a manekenka joj nije ostala dužna

Domaća dizajnerica i manekenka koja je odrasla u zagrebačkom naselju Knežija Ljupka Gojić Mikić i njen suprug, fudbaler Mihael Mikić, već 20 godina protagonisti su prekrasne ljubavne priče.

Redakcija

https://miss7.24sata.hr/

U bračnu luku uplovili su 2006. godine i ponosni su roditelji djevojčica Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane. Zabavne, vesele i  više nego ljupke, djevojčice su prave zvijezde Instagrama.

No, u posljednjoj porodičnoj fotografiji koju je manekenka objavila s ljetovanja u Malom Lošinju, jednoj je Ljupkinoj Instagram pratiteljici kod najmlađe kćeri Mari Dane, koja će 30. septembra napuniti četiri godine, zasmetala jedna stvar.

Naime, jedna pratiteljka, koja za sebe kaže da je psihologinja i odgajateljica, potaknuta fotografijom gdje cijela porodica Mikić pozira na rivi, prozvala je manekenku jer je malenu Mari Danu stavila u dječja kolica, a dala joj je i dudu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

‘I duda i kolica, ajmeeee”’, napisala je pratiteljka , nakon čega je još jedna pratiteljka stala u Ljupkinu obranu i upitala dotičnu gospođu je li sretna što je napisala taj komentar.

”Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam”, dodala je odgajateljica.

No, na osuđujući komentar na koji su se obrušile brojne Ljupkine pratiteljke, nije ostala dužna i sama manekenka i modna dizajnerica.

”Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije “psiholog i odgajatelj” s tri pratitelja ”, napisala je Ljupka.

No, pomalo otrovan komentar uz fotografiju predivne porodice ostao je u sjeni mnogih oduševljenih osvrta.

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


”Prekrasni ste Mikići”, ”Meni ste svi kao obitelj top”, ”Baš zbog ovakvih fotki volim Ljupku Gojić Mikić. Opušteno, bez filtera, jedna obična obiteljska fotka za uspomenu s ljetovanja, baš kako treba biti. U poplavi ”savršenih” Instagram prikaza, ovakve životne volim više od ičega! Prekrasni ste  svi, iznutra i izvana!”, ”Predivna fotka”, mnogi su oduševljeni fotografijom s ljetovanja porodice Mikić.

Porodica Mikić uživa u ljetnim radostima, a pokazuju nam to i opuštajućim objavama na društvenim mrežama.

Vjerujemo kako ih neće ni omesti tek rijedak neugodan komentar.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije