KulturaLjudiLjudski odnosiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Knjiga koja je pokrenula svjetski trend i vas će naučiti stvarati i pamtiti sretne trenutke

Iz serije knjiga ‘Hygge’ i ‘Lykke’ dolazi još jedan bestseller danskog autora Meika Wikinga koji će vam pokazati kako bolje planirati svoje putovanje u budućnost, a to je upravo ono što nam svima treba u ovim izazovnim vremenima.

Redakcija

gloria.hr

Meik Wiking jedan je od najpoznatijih modernih autora današnjice koji svojim knjigama širi ljubav, mir i sreću.

Prvu knjigu „Hygge – Danski recept za sretan život“, objavio je 2016. godine i odmah je postala globalni fenomen, a do danas se prodala u više milijona primjeraka.

Već sljedeće godine objavljuje knjigu „Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu“ u kojoj donosi rezultate istraživanja šta ljude čini sretnima.

UGLEDNI SVJETSKI ČASOPISI NEW YORK TIMES I SUNDAY TIMES NEDELJAMA SU NJEGOVE USPJEŠNE KNJIGE „HYGGE“ I „ LYKKE“ SVRSTAVALI NA VRHOVE LJESTVICA NAJPOPULARNIJIH NASLOVA.

Osim što je uspješan autor, čije su knjige objavljene u više od 30 zemalja, Meik Wiking direktor je Instituta za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života. Njegova istraživanja i rezultati savršena su podloga za njegove recepte i savjete koje prate milijoni čitatalaca.

Naučite stvarati sretne trenutke

Foto: Promo/ gloria.hr

U najnovijoj knjizi „Umijeće stvaranja uspomena“ autor nas podstiče na stvaranje i pamćenje sretnih trenutaka. Upravo uspomene oblikuju našu ličnost i utjiču na naše postupke i raspoloženje.

Omogućuju nam da putujemo kroz vrijeme istražujući prošlost i pomažu nam bolje planirati svoje putovanje u budućnost. Stoga, planirajte svoje buduće sretne uspomene! Planirajte svoje sretnije dane! Planirajte svoju sretniju budućnost!

Uz pomoć ove prekrasne i korisne knjige, Meik Wiking će vam pokazati kako stvarati sretne uspomene i kako ih čuvati.

Naučite kako stvarati savršene trenutke, trenutke kojih ćete se zauvijek sjećati i koje će vaš život učiniti ljepšim i smislenijim.

Preuzeto sa: gloria.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije