FantastičnonajnovijeNaslovna vijestSponzorisanoZabavna Lola

Kako da ISTU HALJINU nosite na više načina?

Zavirile smo u jesenju H&М kolekciju i izabrale 4 haljine koje smo iskombinovale tako da ih možete nositi i u ranu jesen, ali i kasnije, kad bude hladnije.

Lola Magazin

Haljine koje je H&M predstavio u svojoj jesenjoj kolekciji izazvale su pravi bum među ljubiteljkama ovog odjevnog predmeta.

Razloga je više:

  • pristupačne cijene
  • sjajan dizajn
  • mogućnost kombinovanja na različite načine

Mi dodajemo još:

Zašto da na haljine za svečane prilike dajete stotine KM kad ove haljine, uz adekvatnu obuću i dobar komad nakita, mogu postati vaš odličan saveznik za sve prilike!

Haljina br. 1:

Crno uz crno – i izgledaćete savršeno!

Uz dodatak jednostavnog prsluka i torbe oko struka podnijećete i malo više vjetra.

A uz autentičak komad nakita i ove savršene polučizme spremne ste za bilo koju situaciju u ovoj haljini koja kombinuje ležernost i otmenost.

 

Haljina br. 2 – Tufne za sunce, ali i za vjetar

Za one koje su za malo više romantike – tu su uvijek nezaobilazne tufne. Haljina već dolazi sa podhaljinom ispod, a uz kožnu jaknu, spremne ste i za hladniju jesen, dok uz laganu obuću i cvjetnu maramu na šeširu možete uživati u još mnogo sunca.

 

Haljina br. 3 – Malo čipke nije na odmet!

Za one koje vole da su u svakom trenutku i iznad situacije i iznad raspoloženja tog dana – ova haljina je idealan izbor. Dolazi bez dijela ispod tako da je možete kombinovati baš onako kako vaš stil nalaže.

Mi smo za varijantu toplijeg vremena odabrale samo sandale zanimljivog printa, dok u kombinaciji za hladno vrijeme ova haljina jednostavnim trikom blagog uvlačenja ispod kaiša ili čak grudnjaka ona lako postaje tunika. Uz džins – izgledaćete kao da ste sad sišle s modne piste.

 

Haljina br. 4 – The Haljina!

Ako nas pitate, za 39.95 KM u ovoj haljini se možete i UDATI! 😀

Bijela haljina širokog kroja izgledaće odlično i u kombinaciji sa sandalama, ali i uz čizme i jaknu. Dodajte joj neki zanimljiv print jakne ili neke detalje u kosi, dodajte joj štrample na tufne ili bilo šta što ide uz vaš stil – i spremne ste za bilo koji dan i bilo kakvu priliku.

 

 

Ukoliko ste iz Banjaluke – haljine možete naći u H&M radnji u Delta Planetu. Za sve ostale informacije pogledajte na njihovom oficijelnom sajtu. 

 

U narednom tekstu vam donosimo 7 sjajnih stvari iz nove kolekcije i kako ih možete kombinovati!

 

Foto by: Milana Tomić

Hvala: Jeleni i Svetlani <3

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije