DogađajinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Nešto sasvim novo u Banjaluci što ćete voljeti – Como!

Como, ekskluzivni salon namještaja i dekoracija, otvoren je danas na adresi Ivana Gorana Kovačića 203b, u Banjaluci. Na preko 4 000m² izložbenog prostora nalazi se oko 3 000 različitih artikala vrhunskih brendova dizajnerskog namještaja, rasvjete i dekoracija.

Sa ovim salonom namještaja Banjaluka se za još jedan korak približila sjaju evropskih metropola.

Lola Magazin

 

Otvaranje ovakvog salona je zaista značajna stvar, posebno za nas koji se bavimo arhitekturom i dizajnom enterijera. Brendove koji su ovdje u ponudi do sada smo mogli da vidimo samo na prestižnim sajmovima namještaja u Milanu i Kelnu. Sada to imamo u našem gradu.“- izjavio je banjalučki arhitekta Bojan Šipka.

 

 

Kada su u pitanju strani brendovi u ponudi salona, dominira italijanski namještaj zatim brendovi iz Njemačke, Holandije, Poljske i drugih zemalja. Među njima su Calligaris, Veneta Cucine, Villeroy&Boch, Kartell, Milani, Nobila, Hespo, Magis, i mnogi drugi. Što se tiče domaće proizvodnje, u ponudi su Artisan i Gazzda, brendovi koji su potvrdili svoj kvalitet kako na domaćem tržištu tako i u svijetu, osvajanjem nagrada na prestižnim sajmovima.

Sada je sve o čemu ste sanjali, gledali na društvenim mrežama ili stavljali na wish listu – dostupno u našem gradu.

Ono što se izdvaja iz ponude je ekskluzivna linija namještaja pod nazivom Como Design.

Posebno bih istakao liniju namještaja koja je proizašla iz naše fabrike. To je plod našeg višegodišnjeg truda, rada i iskustva, u koji smo utkali mnogo pažnje. Stvarali smo sa namjerom da napravimo izuzetan namještaj koji će dizajnom i funkcionalnošću zadovoljiti najviše standarde kvaliteta ali i potrebe za bezvremenim, udobnim i lijepim komadima. To je Como“ – izjavio je Predrag Ćejić, jedan od vlasnika kompanije GMP, pod čijim okriljem je i Como salon.

 

 

Boravak i kupovinu u Como salonu uljepšaće vam i prijatno, stručno osoblje. Arhitekte i dizajneri enterijera su tu da vam pomognu oko svakog detalja, od pitanja organizacije prostora, rasporeda i dimenzija namještaja do usklađivanja boja, materijala, dezena koji odgovaraju vašem stilu i savršeno se uklapaju u vaš dom. Takođe, kompletan projekat uređenja stambenog ili poslovnog prostora možete završiti sa Como stručnjacima.

„Htjeli smo svojim kupcima pružiti nešto više od salona namještaja, htjeli smo da napravimo poseban ugođaj u ovom objektu gdje će se posjetioci osjećati opušteno i prijatno, bar dijelom kao kod svoje kuće. I u takvoj atmosferi, uz naše stručno osoblje da donesu pravu odluku kada je pitanju uređenje njihovog životnog prostora“ –  dodaje Ćejić.

 

Jednom kad posjetite Como – to će postati više od salona namještaja, to će postati mjesto za inspiraciju, mjesto za korak više u stvaranju prostora koji inspiriše i u kojem stvarate svoju budućnost.

Odabrane artikle, brendove i ostale detelje možete pogledati na sajtu salona como.ba.

 

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije