Hrabra LolanajnovijeNaslovna vijest

Chrissy Teigen i John Legend su izgubili bebu, a ona je tužnu priču podijelila sa pratiocima na Instagramu

Prije nekoliko dana poznati model. voditeljka i autorka mnogih kuharica Chrissy Teigen, na svom Instagram profilu je podijelila srceparajući post, o najtežem trenutku koji jedna majka može proći.

Redakcija

Šokirani smo i proživljavamo bol o kakvoj smo samo slušali, onakvu kakvu nikada ranije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati našoj bebi tečnost koja mu je bila prijeko potrebna, uprkos vrećicama i vrećicama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.

Nikada ranije nismo birali imena za našu djecu, sve do posljednjeg trenutka, sve dok nismo napustili bolnicu, ali smo, iz nekog razloga ovog malog dječaka u mom stomaku počeli zvati Jack. I on će za nas uvijek biti Jack.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Jack se jako trudio da postane dio naše male porodice i to će biti, zauvijek.

Za našeg Jacka: Žao mi je što su ti prvi trenutci života bili propraćeni brojnim komplikacijama da jednostavno nismo mogli da ti pružimo potreban dom da bi preživio.

Uvijek ćemo te voljeti.

Hvala svima koji su bili uz nas, koji nam šalju pozitivnu energiju, misli i molitve. Sve vas osjećamo i zahvalni smo.

Zahvalni smo na životu koji imamo, na našoj predivnoj djeci Luni i Milesu, za sve divne stvari koje smo uspjeli iskusiti, ali ne može svaki dan biti okupan suncem. Na ovaj, najtamniji dan, tugovaćemo, plakaćemo, ali ćemo se grliti i voljeti jedni druge jače nego ikad i prevazići.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije