Lole iz komšilukanajnovijeNaslovna vijestO događajimaSponzorisano

Drage mame, Aksa je uz vas od prvog dana!

 

Dođite na otvaranje naše nove radnje u Banjaluci, u subotu 03. oktobra od 10 časova u ulici Ranka Šipke 1c (kod hotela Jelena), gdje vas očekuju razni pokloni, popusti i žurka za najmlađe i najslađe.

Lola Magazin

Pružite vašim mališanima ljubav, njegu i pažnju i dođite da se družimo uz igru, pjesmu, ples i klovnove na novoj lokaciji u Banjaluci, u subotu od 10 časova kada svečano otvaramo novu AKSA radnju. Mi smo tu da vam, uz najbolju ponudu na jednom mjestu, pomognemo, olakšamo i uljepšamo ovaj uzbudljivi period u vašim životima.

U Aksi možete pronaći sve za vaše mališane: Opremanje bebe, kolica, auto-sjedišta, hranilica, kreveci, pelene, hrana za bebe, odjeća za djecu, kozmetika, igračke.

Djeca su naše najveće blago i daju nam nadu u novi početak. Iskrena i topla ljubav koju nam pružaju, stvaraju nam pored zadovoljstva i obavezu da se o njima staramo najbolje što znamo.  Aksa je odlučila biti dio njihovog odrastanja time što će od 1. oktobra darovati svaku novorođenu bebu u Banjaluci poklon paketom dobrodošlice i vaučerom za kupovinu u Aksa radnjama.

Aksa na ovaj način želi da pokaže zahvalnost zajednici u kojoj posluje, jer je briga o najmlađima naš, kako lični, tako i profesionalni prioritet.

 

Radujemo se što smo dio vaših posebnih trenutaka!

Zajedno od prvog dana.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije