LjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

„Brenda“ spremna za bolan oproštaj: „Napisaću pisma i snimiti videoporuke najmilijima“

Američka glumica Shannen Doherty (49), omiljena Brenda Walsh iz hit TV serije “Beverly Hills, 90210”, koja je u četvrtom stadiju raka dojke, kaže kako želi biti spremna oprostiti se od ljudi koje voli

Redakcija

jutarnji.hr

Iako se i dalje bori s opakom bolešću, svjesna je težine situacije pa planira snimiti oproštajne videoporuke za članove obitelji.

– Kad dođe vrijeme, napisaću pisma i snimiti poruke najmilijima, ali vjerujem da ću živjeti još 10 do 15 godina – rekla je Shannen.

– Želim da moja majka i moj suprug Kurt Iswarienko znaju koliko mi znače i koliko ih volim, toliko stvari im još želim reći… Osjećam se kao vrlo, vrlo zdravo ljudsko biće. Teško je sve okončati i odustati kad se osjećaš kao da ćeš živjeti još 10 ili 15 godina – rekla je Shannen u intervjuu za časopis Elle, a prenosi portal CodeList.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ShannenDoherty (@theshando)

Glumačka zvijezda je prošle godine u februaru saznala je da joj je karcinom dojke metastazirao u kičmi. Nakon što je bila podvrgnuta operaciji, hemoterapiji i zračenju, ušla je u remisiju, ali počela je osjećati jake bolove u leđima – tad je saznala strašnu vijest – rak se proširio izvan grudi i limfnih čvorova sve do kičme.

Doktori su je upozorili da će karcinom vjerojatno metastazirati i na mozak, pluća te jetru.

Glumica je trenutačno na hormonskoj terapiji kako bi blokirala estrogen koji uzrokuje rast karcinoma, a u isto vrijeme uzima još jedan lijek za koji se pokazalo da pomaže u njezinoj terapiji.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije