Hrabra LolanajnovijePreduzetništvo

Mironosice – kolači s kojima stižu dobre vesti

Hej, drago nam je što si ovde. Kakav déjà vu, kao da smo se već sreli. Možda si već uživala u našim kolačima, a možda ćeš se tek upoznati sa njima.

Dopusti da ti, najpre, ispričamo svoju priču. To je priča o radosti življenja i trenucima koji se dele nad tanjirićima slatkog zadovoljstva, iza koje stoje majka i ćerka.

Redakcija

Katarina i Dragana/ Mironosice

Recepti se u našoj porodici sakupljaju generacijama, a kolači mese i dele sa prijateljima i svima koji su zaljubljenici u dobre i kvalitetne slatkiše decenijama. Kolači nas, složićeš se, čine srećnim i zadovoljnim, čak i kad nam je teško i nema detinjstva koje nije maštalo od svojoj kući od slatkiša.

Mi smo našu slatku kuću sazidale i otvorile njena vrata svima koji žele nepca da zaslade kolačima napravljenim po domaćoj recepturi. Nije bilo uvek lako. Radionica kolača Mironosice plod je dugogodišnje strasti i ljubav prema kolačima svih oblika i vrsta, ali i najbolja odluka koju smo mogle doneti. Naš hobi je postao naša profesija i priznajemo da zaista živimo i dišemo to što radimo.

Vanilice, orasnice i gnezda koje možeš kupiti kod nas pripremamo na isti način kao što smo to radili u krugu svoje porodice. Svaki se kolač brižljivo pravi od svežih i kvalitetnih sastojka. Radije biramo sveže nego raznoliko. Med, orahe, lešnike i brašno za naše kolače uz molitvu proizvode monasi u manastirima Tumane i Fenek.

Kažu za nas, da smo prilikom spremanja kolača pametni perfekcionisti – svaki kolač mora biti lep, uredan, pravilno isečen, svi isti i jednaki iz dana u dan. To su zakonitosti kojih se držimo.

I za kraj ove slatke priče, znaš li ko su Mironosice?

Mironosice su nositeljke dobrih vesti, žene koje su bile prvi svedoci vaskrsenja Hrisotvog i prvi apostoli ove radosne vesti svetu.

Zato, bilo da se odlučiš da uživaš uz Mironosice sa prijateljima ili sama, bilo da ih poklanjaš prijateljici, kako bi joj olakšala pripremu slave ili želiš nekog da iznenadiš jedinstvenim poklonom, znaj da uz kolače nosiš i dobre vesti, a nama daješ privilegiju da budemo deo tvojih slatkih sastanaka.

Jer u receptu našeg uspeha, ti ste taj sastojak koji nas čini najboljim!!!

 

Potražite ih na linku.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije