AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

SVI ZNAKOVI: Ulazak u period Škorpije: Vrijeme za čišćenje

Do polovine novembra bijemo škorpionske bitke, borimo se sa Plutonom i za njega.

Jelena Puhalo

Čistimo, kopamo, izbacujemo, odbacujemo, pomalo rušimo, pomalo se igramo Davida koji stoji ispred Golijata, ali negdje gleda da ga nadmudri. Ovo je veliki period bitaka koji moramo dobiti sami sa sobom. Ispred nas je jedan dinamičan period velike transformacije. Iz ugla borbe i transformacije pogledajmo šta nam je raditi na osnovu položaja Škorpije u natalnoj karti:

OVAN

Ovnovima je Škorpija u osmoj kući i ovaj znak trenutno prolazi kroz veoma intenzivnu fazu. Uskoro će i Sunce ući u osmu kuću tako Ovnovi trenutno biju bitke sa energijom. U kombinaciji sa retrogradnim Marsom u Ovnu vi ste u fazi gdje morate stati i osvrnuti se na sav haos koji vam trenutno život pruža. Ovo su ozbiljni emocionalni, seksualni, energetski usponi i padovi, mnogo posla, komplikovani odnosi na kojima treba da se radi, mnogo posla, mnogo obaveza, malo snage…vrijeme da se okrenete psihoterapiji ili bilo kojoj vrsti smiraja do sredine novembra i da sagledate šta treba da se odbaci, a sa čim da idete dalje.

BIK

Bikovi rade na odnosima. Naročito onim izrazito ličnim. Ovdje postoje određeni potisnuti psihološku sadržaji koji vas sabotiraju da prihvatite neke nove ljude u život ili da radite na već postojećim odnosima. Mnogi Bikovi će poslije novembra okončati neka veze ili partnerstva bilo koje vrste koji im više ne koriste ili više ne mogu da ispune njihove želje ili očekivanja.

BLIZANCI

Podznak Blizanaca uvodi revoluciju u svoj poslovni život. Narednih mjesec dana donijećete neke ozbiljne odluke koje se odnose na radno okruženje, posao, dnevnu rutinu, zaposlene ili radne kolege. Mnogi Blizanci žele već duže vrijeme ozbiljno okrenuti svoju poslovnu priču, raščistiti neke poslovne odnose i riješiti se nekih pijavica na poslu. Jako je važno da naučite da ljudi oko vas nisu vidoviti i da ne mogu znati šta vam treba ako to jasno ne kažete. Takođe, na psolu će vas malteretirati dok god se ne suprotstavite. Otprilike tako.

 

RAK

Račićima retro Merkur i Sunce u Škorpiji krstare/će krstariti petom kućom pa su ljubavne teme, teme djece, hobija, kretivnosti dominantne trenutno. Rakovi moji dragi, mnogo je emocionalnog otpada koji mora da se očisti, mnogo je rada na vezama i ljubavi, ovaj retro Merkur vas tjera da se vraćate u prošlost i čistite traume iz perioda koji je iza vas. Takođe, Rakovi su u procesu traženja životne iskre i razvijanja i rada na nekom hobiju.

LAV

Lavićima puna četvrta kuća. Rješavanje stambenog pitanja koje se oteglo. Mnogi razmišljaju o seljenju i radu na temi doma. Ovo je i čišćenja taloga prošlosti, u smislu rada na traumama iz djetinjstva, radu na roditeljskim ograničenjima, i na neki način, odvajanje od roditeljskog pritiska. Vrijeme da se osamite i malo za promjenu, da se punite energijom koja se mnogo ispraznila i čistite svo smeće iz svog doma i svog života.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije