AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

SVI ZNAKOVI: Ulazak u period Škorpije: Vrijeme za čišćenje

Do polovine novembra bijemo škorpionske bitke, borimo se sa Plutonom i za njega.

Jelena Puhalo

DJEVICA

Djevicama dolaze na red teme: komunikacije, izjašnjavanja, pisanja, pokretanje blogova, kratkih putovanja, automobila…vama se sad dešava ono što se dešava uvijek sa retro Merkurom: tehnologija baguje, kvare vam se automobili, gube vam se mejlovi, pisma, kasne pošiljke i sve one klasične retro stvari. Sa druge strane, retro Merkur u trećoj kući traži od vas da posložite haos u svojoj glavi, da počnete ozbiljno razmišljati o pisanju ukoliko imate talenta, a ne pišete, da počnete razmišljati o kvaliteti komunikacije  koju imate sa drugima. Pazite se kratkog fitilja u razgovorima!

VAGA

Vage vode bitke u vezi sa ličnim vrijednostima. To može da ima konekcije i sa novcem i ličnom zaradom, ali generalna tema je ličnih vrijednosti. Ona se proteže i kroz odnose, i kroz poslove i zaradu. Period je kad donosite neke ozbiljne odluke o tome koliko vrijedite i rješavate se osoba i svega što ne ispunjava vaš osjećaj vrijednosti. Bitno je da se nakon ovog retrogradnog hoda Vage sve više približe osjećaju zadovojstva koji se rađa kada je lična vrijednost ispoštovana.

ŠKORPIJA

Jedan od najvažnijih perioda u godini, možda i najvažniji za one koji imaju ovdje podznak. Škorpije domintiraju svoju dosadašnju viziju samih sebe i stvaraju novu. Potrebe da se ozbiljno mijenjaju gotovo sve sfere života su izražene. Rad na sopstvenom tijelu, vrijednostima, poslu, mišljenju, svemu za Škorpije je sad neminovan. Neminovno promjene koje dolaze uticaće i na odnose u kojima su Škorpije. Samo se umirite i polako razmislite o svemu što vas nervira i to šaljite iz svog života.

STRIJELAC

Umirite se Strijelčevi. Podsvijest radi na  n-tu. Razne tajne izlaze na vidjelo. Vi se možda više nego bilo ko drugi u ovom periodu treba da bavite izbacivanjem smeća iz svog života. Ovo su strahovi koji otpadaju, postajete svjesni nekih potisnutih sadržaja u sebi, dakle merkurosvska retro priča do kraja. Ništa od ovoga ne može da se uradi kako treba ako samo lutate okolo kao muva bez glave. Ponavjam: umirite se i lagano!

JARAC

Jarac je jedini znak koji ima stalno istu prognozu cijele godine: lopate u ruke i kopanje po svemu u svom životu! Ocaj retro Merlur je Jarčevima ili u desetoj ili u jedanaestoj kući. Dakle opet karijera, opet životni poziv, opet promjene na tom planu, plus ozbiljna razmišljanje o prekidanu nekih odnosa i započinjanju nekih drugih na nivou prijateljstva i druženja.

VODOLIJA

Ugaona kuća za Vodolije. I ovdje je tema javnog prestiža, karijere, izlaska u javnost. Vodolije su isto jedan od onih znakova koji bi trebalo dobro da razmisle o mobingu i da li on postoji na poslu, sa kim rade, kako rade, da razmisle postoji li neka prilika da se izađe u javnost preko posla koji rade, da se uhvate nekog ozbiljnog razmišljanja o napredovanu u karijeri ili pozivu.

 

RIBE

Posljednji znak bavi se duhovnošću uveliko, sada posebno. Teme su inostranstvo, putovanje, kursevi, učenje neke nove tehnike, ovdje ili nekom predajete nešto ili učite nešto novo, a što to ima više veze sa duhovnošću, to bolje. Neke Ribe se vraćaju ispitima na fakultetu ili rješavaju neko veliko pitanje koje je u vezi sa studiranjem ili učenjem generalno.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije