najnovijePraktična LolaSponzorisano

Imamo dobitnu kombinaciju za vašu bolju formu!

Sa dolaskom hladnijih dana, pravo je vrijeme za povratak redovnom treningu i fizičkoj aktivnosti.

Redakcija

U skladu sa tim, trenutno je idealno vrijeme  za kupovinu sportske opreme uz dodatne popuste, kako bi uživanje u treniranju bilo potpuno.

Svako ko se vraća nazad u trening rutinu mora biti realan i računati na vrijeme prilagođavanja, bez obzira koliko ste dobri bili prije par sedmica, prije par mjeseci, bilo da ste sportista ili rekreativac. Korisno je dan, dva prije teretane odraditi dužu šetnju ili vožnju biciklom.

Čim započnete s nečim manje intenzivnim dobro se osjećate, želite nastaviti i vratiti se u svoju zdravu rutinsku naviku.

Osim fizičke pripreme, tokom hladnijih i kišnih jesenjih dana potrebna vam je dodatna zaštita, kako kod treninga u zatvorenom, tako isto i na otvorenom.

Šuškavci, majice dugih rukava, helanke, patike sa posebnim tehnologijama koje daju podršku tijelu i pružaju zaštitu od spoljnjih uticaja. Nike modele iz kolekcije jesen/zima možete pronaći na sjajnom popusti sve do 31.10. u Nike radnjama.

 

U Nike shopovima u Sarajevu i Banjaluci tokom oktobra mjeseca te očekuje popust na trening i running asortiman. Potraži artikle koji su označeni karticama Back To Sport i ostvari:

  • 20% popusta na patike
  • 20% popusta na kombinaciju bilo koja dva tekstil artikla

Potraži Nike shopove u Sarajevo City Centru (Sarajevo) i Delta Planetu (Banja Luka) odaberi idealnu opremu za jesenje treninge. Više informacija potraži direktno u Shopovima.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije