DogađajiLjudinajnovijePojaveRadoznala LolaRaznoZabavna Lola

Ovaj stariji par osvaja pažnju gdje god da se pojavi!

Berlinski modni par, Britt Kanja i Günther Krabbenhöft, stare kao vino. Uprkos svom srebrnom dobu, njih dvoje vode aktivan društveni život i ne samo da se pojavljuju na svim društvenim i kulturnim događajima, već apsolutno osvajaju sve plesne podijume.

Prevela: Sara Desančić Lola Magazin

Bored Panda

Gdje god da odu, par se uvijek ističe u gomili zbog svog besprijekornog izgleda. Britt i Günther dijele odličan ukus za modu i savladali su kombinovanje garderobe u oštru i bezvremenu odjeću koja nikad neće izaći iz mode.

 

#1 Djevojka iza njih je ljubomorna na njihov očaravajući izgled

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Günther je postao popularan prije nekoliko godina i dobio je nadimak “hipster deda”. Većinu svog zdravlja pripisuje plesu, kojeg je otkrio tek u starijoj dobi. On nikad nije bio stilista.”To bih volio, da. Ali nikad nisam bio neko ko bi se pobunio, već sam radio ono što su mi roditelji rekli.”Umjesto toga, Günther je postao kuvar.”U početku mi je bilo teško, ali bilo je sve u redu. To je sasvim normalan posao”, rekao je on.

 

#2 Ovi ljudi mi šalju sjajne vibracije, kao da su likovi iz nekog filma ili knjige

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Međutim, deda hipster je rekao da se oduvijek bavio modom.”U Hanoveru, gdje sam odrastao, trčali smo u minicama koje su se tad pravile i za muškarce. I u rimskim sandalama! Ali brzo smo odustali od toga. Kada sam prije više od 30 godina došao u Kreuzber uglavnom sam bio obučen u crno, ovdje je to bio tipičnan alternativni izgled.

Günther je rekao da se uvijek mijenjao , pa tako i njegova odjeća. Za njega je sve u harmoniji između unutrašnjosti i spoljašnjosti.

 

#3 Slavan par!!!

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

#4 Sve je u ovim šeširima! Fantastični su!

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

 

#5 Ne samo da su namještaj i ukrasi nevjerovatni, već i taj čudesni šešir koji ona nosi na glavi!

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

#6 Oni su divan ljupki par! Kladim se da su super zabavni za druženje!

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije