DogađajiKulturaLjudiMjestanajnovijePojave

Stiže nam dokumentarac o ikoni stila, Audrey Hepburn, a našem uzbuđenju nema kraja!

Trebamo se strpiti još samo malo više od mjesec dana.

Redakcija

jolie.hr

Modne inspiracije nikad dosta, a neke su slavne dame zaista vječne fashion legende čiji nas bezvremenski stil oduševljava desetljećima.

Jedna od takvih žena definitivno je i poznata glumica Audrey Hepburn, holivudska miljenica besprijekornog stila koji obožavamo kopirati.

Ako ste i vi među onima koji vole lik i djelo Audrey Hepburn, razveselit će vas novost da u novembru dolazi dokumentarac upravo o ovoj ikoni mode. Iza filma “Audrey: More than an icon” stoji provjeren tim u sastavu Nick Taussig i Annabel Qwigoder, koji su zaslužni za još jedan divan modni dokumentarac, „McQueen“.

Ovaj novi dokumentarac pratit će lijepu Audrey na putu do slave i statusa modne ikone i to kroz prizmu njenog velikog prijateljstva s dizajnerom Hubertom de Givenchyjem. Svi zaljubljenici u istoriju mode oduševi će se dosad neviđenim snimkama iz života glumice, ali i intervjuima s ljudima koji su joj bili bliski, a sada su odlučili otkriti neke njene male tajne.

Bitno je naglasiti da ovaj projekat kojim se želi odati još jedna počast velikoj glumici ima i potporu njene porodice. Tako Sean Hepburn Ferrer, sin pokojne Audrey, i njena unuka Emma Ferrer učestvuju u dokumentarcu. Uz to, svoj doprinos dali su i bivša kreativna direktorica kuće Givenchy, Clare Waight Keller te dizajner kuće Tiffany & Co., John Loring.

Kako bi se što vjernije dočarao život, ljubavi i usponi i padovi Audrey Hepburn, za film je angažovan i nagrađivani britanski koreograf Wayne McGregor koji je osmislio posebne plesne scene koji su posvećeni glumičinoj ljubavi prema baletu, njenoj prvoj velikoj scenskoj strasti.

 

View this post on Instagram

 

I’ve posted these photos before but not in a long while. These series of photos of Audrey by Mark Shaw on the set of Sabrina will always be my favorites. ❤ . Audrey Hepburn rides her bike from the makeup department on the Paramount Lot to the set of Sabrina where filming began at 9am, Los Angeles, 1953. . Photographer Mark Shaw was hired by LIFE magazine to shoot Audrey for their December 1953 cover issue. . #audreyhepburn #actor #actress #romanholiday #sabrina #breakfastattiffanys #movie #movies #oldhollywood #vintage #retro #style #fashion #givenchy #LA #makeup #hair #diamond #bike #styleicon #vintagefashion #hollywood #beautiful #marilynmonroe #1950s #50s #50sfashion #paris #losangeles #cinderella

A post shared by Audrey Hepburn (@rareaudreyhepburn) on

Inače, ovaj dokumentarac će imati i igranih scena, pa će tako Audrey dok je bila mlada glumiti Keira Moore. U periodu najveće slave i vladanja Hollywoodom modnu ikonu će glumiti Francesca Hayward, a u poznijim godinama života glumi će je Alessandra Ferri.

Ovaj dugoočekivani dokumentarac zasigurno će zaintrigirati sve ljubitelje starog Hollywooda i njegovih glumačkih ikona, kao i poznavatalje mode koji su svjesni koliko je stil Audrey Hepburn uticao na modne trendove i popularnu kulturu prošlog vijeka. Film dolazi 30. novembra, a do tada možete pogledati službeni trailer.

Preuzeto sa: jolie.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije