AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Škorpiji: Početak kraja ludila 2020.

„Life is like photography. You need the negatives to develop.“

Jelena Puhalo

Sunce i Mjesec u Škorpiji. Merkur u Škorpiji opozicija Uran u Biku. Venera kvadrat Jupiter, Saturn i Pluton. Vau!

Jedna mnogo dobra vijest i jedna ne tako poželjna.

Mnogo dobra vijest je da počinjemo polako da se odvajamo od drame 2020. godine i stelijuma u Jarcu. Znate ona gadna jesen koju smo svi najavili…e počinjemo da dišemo, počinjemo ustajati iz kreveta, Mars je krenuo direktno, počinjemo se vraćati životu i rekla bih ideji života koju smo pomalo i zaboravili. Bilo je važno smao preživjeti.

Ona malo nepopularnija vijest je da je ovo period Škorpije. To je uvijek period opraštanja, umiranja, tranasformacije, one suštinske, pa onda dodamo da je 2020. koja nekako sva podjeća na godinu mladog Mjeseca u Škorpiji: samo transformacija i transformacija i transformacija. Samo neko lopatanje i suočavanje sa sobom. Izdržite još malo.

Dolaze nam konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji, dolazi ono zubato sunce iza oblaka, ali ipak Sunce, dolaze nam neke nove lekcije i novo suočavanje, ali dolazi jedna sasvim nova energija.

U čemu smo sad? Sada smo u emocionalnoj i seksualnoj revoluciji, revoluciji ideja i programa, ako je ova godina porađanje onda je ovo period kada beba već izlazi iz tijela, bol i težina se osjećaju, ali nekako strah da će nešto poći po zlu polako počinje da iščezava..i što je najvažnije počinjemo osjećati da će akutni bol uskoro nestati.

Kažem osjećamo da se bol gasi.

Idemo dalje…što se tiče Venere u kvadratu sa stelijumom u Jarcu, završavamo jedan veliki emotivni krug koji je počeo da se vrti još tamo na proljeće 2019. Sjetite se gdje ste bili i šta ste i sa kim radili. Kako ja to vidim? Ja vidim da se nešto još iz te daleke prošle godine završava, da li su to odnosi, da li su to iluzije o nekom odnosu iz tog perioda, da li su to programi koji su nas tada oblikovali i kojih treba da se riješimo da bi mogli započeti novu emotivnu fazu u svom životu. Ovo može biti i napuštanje emotivnih strahova koji nas zaustavljaju da prihvatimo bliskost i intimnost. Ovo posljednje čak i najviše.

Takođe, u svom ovom porcesu doživjećemo mnogo naglih uvida, Merkur u opoziciji sa Uranom obećava sukobe, otkrivanje nekih tajni, mentalne šokove svih vrsta, jače osjećamo potrebu za oslobođenjem, ovaj put rekla bih sami od sebe jer smo se tako snažno svikli na strah, zabranu i ograničenja.

Nego, šta raditi sa slobodom koja će naredne dvije godine biti jedino za šta se iskonski borimo?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije