LjudiMedicinanajnovijePojaveRadoznala Lola

Ne vjerujete u magiju? Odlično! Ni mi.

Jer ne, to nije magija. To su godine predanog rada i istraživanja. To je nauka.

Piše: Saša Leper

Onaj stari, a nažalost isuviše istiniti klišej da se za ljepotu mora patiti naprosto više nije istinit.

Nedavno se na tržištu se pojavio novi tretman koji svakim danom dokazuje koliko je ta izvikana patnja prevaziđen koncept i koliko zapravo možemo da uživamo i bez nje.

No, da ne dužim: riječ je o prvom dermokozmetičkom tretmanu na bazi hijaluronskih filera koje sami nanosite u privatnosti i udobnosti sopstvenog doma, potpuno bezbolno i veoma jednostavno. Intenzivni tretman traje 14 dana, tj. 14 večeri i idealan je za sve one koji nemaju suviše vremena odnosno živaca za sto i jedan preparat i pravu proceduru večernje rutine.

Prvi efekti koji se primjećuju već nakon neka dva dana jesu vidno povećanje volumena usana i jagodica. Potom slijedi smanjenje dubine i volumena bora, u zavisnosti od njihove izraženosti, kao i vraćanje prirodnog sjaja lica i dubinska hidratacija kože. Lice će vam izgledati mlađe i zategnutije a vi odmornije i srećnije.

I ne, kao što sam već rekla – nije u pitanju nikakva magija 🙂

Stručnjaci su sjeli, našli 12 različitih molekula hijaluronske kiseline koji prodiru i u najdublje i u najpliće slojeve kože bez ikakve upotrebe igala i ubrizgavanja, a onda su godinama radili na usavršavanju formule. I uspjeli su!

Formula koju nudi Fillerina 12 ha razlikuje se od svega ostalog dostupnog na tržištu, a evo i četiri glavna razloga zbog kojih je baš sjajna.

 

Zaboravićete na strah od bola

Bez obzira na njihovu eventualnu učinkovitost, jedan od najčešćih razloga za izbjegavanje kozmetičkih zahvata kao što su recimo tretman botoksom ili ubrizgavanje hijaluronskih filera jeste strah od bola. Jedan od samo tri urođena straha kod svake osobe (sve ostale steknemo tokom života), bol je nešto što se oduvijek i zauvijek trudimo izbjeći. Sama pomisao na to da nam neko zabada nekakve iglice u lice, ma koliko osoba bila stručna, naša želja velika a igle malene, već zvuči kao scenario iz najgorih noćnih mora.

Među glavnim razlozima zašto volimo Fillerinu 12ha je taj što s njom o ovom problemu ne moramo brinuti. Aplikatori kojim se nanose i gel i hranljivi film uopšte nemaju iglu!

Znamo da zvuči kao naučna fantastika, ali da, moguće je.

Aplikatori, jedan za gel a drugi za film, su u obliku šprica sa iglama koje imaju tupi vrh i omogućavaju da se iz bočice izvuče tačno onolika doza koja je potrebna za jedno nanošenje – bez prosipanja i špricanja okolo, bez muka i problema. Aplikator omogućava veoma precizno nanošenje preparata na željena područja lica bez ikakvog bockanja i boli. Sasvim jednostavno!

 

Štedi i vrijeme i živce

Još jedna od naročito sjajnih stvari u vezi sa Fillerinom 12ha jeste ta što sve možete uraditi sami, u udobnosti i privatnosti sopstvenog doma. Kada završite sve na kraju dana i potrebno vam je neko vrijeme za vas tu je ova kratka a učinkovita rutina koja će vam pomoći da izgledate odlično, a osjećate se još bolje.

Kompletan paket možete nabaviti u apotekama Anapharm kao i naručiti online ili od njih ili direktno na Fillerininom Fejsbuk shopu. Gdje god u BiH da se nalazite, vaš tretman će vam doći pravo na vrata.

A u paketu – SVE!

Svaki paket intenzivnog tretmana sadrži 14 doza filer gela, 14 doza hranljivog filma i dva maločas pomenuta precizna aplikatora – baš sve što vam je i potrebno.

Tretman traje 14 dana, a sam proces nanošenja manje od 15 minuta. Od toga, 10 minuta je potrebno ostaviti filer gel da djeluje na koži. Da, samo toliko vremena vas dijeli od izgleda o kojem ste maštali, od zdravije kože i fantastičnog osjećaja. U toku noći tretman će učiniti prava čuda za vašu kožu, a efekte možete pratiti i sami direktno u ogledalu.

 

Tretman je individualizovan

Nije to jedna cipela koja navodno pristaje svima, pa se onda ipak ispostavi da nekog negdje žulja a nekome malo klapa. Razlike u godinama i potrebama svakog od korisnika diktira i jačinu samog tretmana. Shodno tome, starija koža sklonija ili već prošarana dubljim borama traži i intenzivniji tretman kako bi se postigli najbolji mogući efekti.

Nije li sjajno kada vas neko pita šta vam je zapravo potrebno i šta želite, sasluša vas a onda vam ponudi i rješenje? Fillerina nudi upravo to. Nastala je kao rezultat osluškivanja želja i strahova nebrojenih žena te pažljivog, dugogodišnjeg rada naučnika na iznalaženju najboljeg odgovora za njih.

Za one koji nakon ovog intenzivnog tretmana požele nastaviti sa rutinom brige o svojoj koži, tu su i dnevna i noćna krema te kreme za područje oko očiju i usta. I one su dostupne u tri nivoa intenziteta kako bi što bolje nadopunile efekte intenzivnog tretmana i produžile njegovo dejstvo. Ne samo što ove kreme koži pružaju dubinsku hidrataciju već takođe i dodatno zaglađuju ili smanjuju dubinu i volumen bora.

Rezultati su stvarni i provjerljivi

Možda se čini kao nešto suviše dobro da bi bilo istinito, ali i želite sredstvo koje postiže takve rezultate, zar ne? Brojna sprovedena klinička ispitivanja potvrđuju učinkovitost Fillerininog intenzivnog četrnaestodnevnog tretmana. Rezultati kliničkih istraživanja Fillerine pokazuju je da se dubina bora smanjuje u prosjeku 21.8%  pa do maksimalnih 54.8%,  volumen bora smanjuje se u prosjeku 26.3% pa do 48.1% maksimalno, a volumen usana povećava se od 14.2% do 44.7% maksimalno.

Gotovo nevjerovatno!

Ali ako ne vjerujete bezimenim recenzijama nepoznatih ljudi, što je potpuno razumljivo, tu su i korisnici iz okruženja koji su odlučili podijeliti svoje iskustvo sa svijetom. Među brojnim drugima, diplomirani kozmetolog Ana Golić je i ranije pisala o njima, a naša Brankica Raković je odlučila da svoj kompletan proces dokumentuje na svom Instagram profilu. Pored toga, stvarna iskustva korisnica možete pronaći i na Fejsbuk stranici Fillerina BiH, kao i direktno im postaviti bilo koje pitanje koje eventualno imate.

 

Informacije nikada nisu bile dostupnije. Zašto to onda i ne iskoristiti za sopstveni užitak?

Ma kakvi dijamanti i Viktorija – Fillerina 12 ha je novi najbolji prijatelj žena i tajna koju obožavaju da dijele!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije