najnovijeNaslovna vijestZabavna Lola

Hiljade sati omiljenih filmova i serija: Od sada Netflix gledamo na jednom od naših jezika

Globalni streaming gigant od četvrtka lansira lokalizovanu uslugu na našem jeziku.

Redakcija

dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

Iako je sve više sadržaja, i serija i filmova, u posljednje vrijeme imalo titl na našem jeziku, od sada će korisnici Netflixa imati i opciju našeg jezika. Time se naša zemlja pridružuje grupi od 30-ak lokalizovanih usluga u svijetu dostupnih na Netflixu, donosi Jutarnji.

Novi način zabave

“Sretni smo što nakon gotovo pet godina od pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj možemo predstaviti i potpuno lokaliziranu uslugu koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, kao i naš originalni sadržaj”, poručuju u službenom priopćenju s Netflixa i dodaju da nude novi način zabave te omogućavaju korisnicima trenutni pristup filmovima, serijama i emisijama na tabletima, pametnim telefonima, računarima i igraćim konzolama, osiguravajući im da uživaju u zabavi bilo kada i bilo gdje.

Uz filmove i serije, to su dokumentarci, nezavisni filmovi, stand up komedije i programi za djecu. Novi filmovi i originalni Netflixov sadržaj takođe su dostupni, a sve se epizode mogu pogledati odmah.

Da se nešto dešava, bilo je jasno čim je nedavno lansirana treća sezona “Star Trek Discoveryja”, koja je, uz ostali sadržaj, na Netflix stigla i s hrvatskim titlom, kao i trenutno najveći hit, hvaljena serija “Damin gambit”.

Iz Netflixa podsjećaju i na svoje druge uspješnice, poput hit horor-serije “Stranger Things”, pa fantasy seriju “The Witcher” sHenryjem Cavillom, “Kuću od papira” (poznatiju kao “La casa de papel”) i postapokaliptični horor “Kućica za ptice” (“Birdbox”) sa Sandrom Bullock).

Korisnička služba

Uz lokalizaciju na naš jezik, Netflix mnoge naslove nudi u ultra HD 4K rezoluciji i visokodinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Svaki korisnik na svom računu može otvoriti do pet korisničkih računa.

Za korisnike mobilnih uređaja Netflix nudi kontrolu prometa podataka kako bi im pomogao u boljoj kontroli potrošnje, a internetska stranica Fast.com omogućava korisnicima uvid u brzinu njihove internetske veze, bilo na mobilnoj ili širokopojasnoj mreži, piše Jutarnji.

Korisnici koji su neprestano u pokretu mogu bez problema preuzeti veći dio kataloga i pogledati ga kasnije bez pristupa internetu, maksimalno iskoristivši nedostatak interneta ili vrijeme prilikom putovanja.

Centar za korisničku podršku dostupan je na linku https://help.netflix.com/hr/.

Takođe, sada je moguć i razgovor s agentom iz korisničke službe chatom na engleskom jeziku, kao i in-app voiceom, što je dostupno 24 sata svih sedam dana u sedmici.

Preuzeto sa: dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije