AktivizamLjudiMjestanajnovijePojave

Hitno potrebna pomoć: Pomozimo našoj sugrađanki

Dijagnoza cerebralna paraliza sa sobom je donijela brojne izazove, kojih većina nas nije ni svjesna, ali Dragana nikada nije odustala i uspjela je ostvariti i svoje najveće snove. 

Redakcija

6yka.com

Svoju prvu pjesmu napisala je 1993. godine i od tada ne prestaje pisati. Iza sebe ima objavljenu knjigu- ‘Meni tvoja jesen je’, njene pjesme su izvođene na mnogim festivalima, neke su osvojile i nagrade, a neke animirale ljude da postanu humaniji.

Jedna je balada ‘Za dječji osmijeh’ posvećena djeci bez roditeljskog staranja, a druga “Ne daj se, mala” nastala iz želje da pomogne djevojci kojoj je bio potreban novac za transplantaciju bubrega. Prošle godine joj je pošlo za rukom da u svom domu pokrene i muzički studio „ANI“ o čemu je BUKA pisala ( više na OVOM linku).

Ali sada je Dragani potrebna naša pomoć, jer više ne može da trpi jake bolove u nozi i leđima.

Kao krajnje riješenje potrebna je operacija lijeve potkoljenice, za koju je upravo dobila i informcijiu o tome koliko okvirno košta-10.500 eura.

Inače Dragana živi od očeve penzije, te invalidnine i tuđe njege i pomoći – invalidnina iznosi 100, a tuđa njega i pomoć 180 maraka.

Dragani možete pomoći pozivom na broj 1412 ili uplatom novčanih sredstva na ž.r. broj 5672415001449552 otvoren na njeno ime u Sberbank Banjaluka.

Dragani možete i kontaktirati na 063 998 735 ili na njen FB profil.

Preuzeto sa: buka.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije