Hrabra LolaLoliteti

Mama Dragana i njena djevojčica Danica pletu najmekše i najtoplije dekice

Kažu da ljubav ne poznaje granice, da je ljubav sila koja nam daje snagu da uradimo ono o čemu nismo ni sanjali, ni da možemo, niti da smo sposobni.

Jelena Računica Šatara

Upravo je ljubav, Draganu Miljanović, rođenu Riječanku navela da svoj život promijeni iz korijena i da se doseli u malo mjesto na Savi – Gradišku.

Dragana kaže da je samo jedan izlazak bio dovoljan, da shvati kako je njen sadašnji suprug ljubav njenog života i da su njegov smisao za humor, smirenost i pristojnost koja je u današnje vrijeme veoma rijetka vrijedni toga da se preseli u drugu državu.

Iz njihove ljubavi, nakon duge borbe i iščekivanja, rodila se i beba Danica koja je Dragani bila pokretačka snaga da započne sopstveni biznis, naime, Dragana je odlučila da za sve te bebe koje su plod nečije ljubavi izrađuje najmekše i najtoplije dekice na svijetu koje su protkane čistom nježnošću.

Ideja je nastala tako što je Dragana tražila način kako da što više vremena provede sa svojom Danicom, a da se opet „osjeća korisnom“ da doprinese kućnom budžetu. I tako je počela plesti dekice i to uglavnom noću dok Danica spava.

Dekice se pletu prstima, za njihovu izradu nisu potrebne igle, a izrađuju se od plišane vune. Prvu dekicu napravila je za poklon jednoj bebi Uni, a nakon što se Una kao i njeni roditelji oduševila svojom dekicom, Dragana je skupila hrabrosti i odlučila da krene sa oglašavanjem, što je od samog starta dalo sjajne rezultate.

Narudžbe za prve dekice stigle su iz Draganinog rodnog grada Rijeke, što joj je dalo forze (vjetar u leđa) da nastavi sa svojom idejom, a nakon Rijeke su počele stizati narudžbe sa svih strana, tako da se sa Dragninim dekicama danas pokrivaju bebe u u Gradišci, Srajevu, Banjaluci, Zagrebu, Zenici Tuzli…

Ako i vi želite dekicu za sebe, ili za neku bebicu javite se Dragani putem njene Facebook stranice, a ona će ih napraviti u dimenzijama i bojama kakve vi želite.

I još nešto, Danica ih je opisala kao: mekane, debele i dobre, a mi Danici vjerujemo.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije