DogađajiKulturanajnovijeZabavna Lola

Serija „Kosti“ od 1. januara na BN televiziji

Odbrojavanje počinje!

Redakcija

Autentična priča, produkcijski iskorak i odlična glumačka podjela – sve to vas čeka u novoj, napetoj triler seriji „Kosti“ koja će premijeru u Republici Srpskoj doživjeti 1. januara na programu BN televizije.

Deset nastavaka koje ćemo pratiti u novogodišnjem maratonu, po dvije epizode svake večeri od 1. do 5. januara, otkriće nam dramski prikaz Banje Luke iz današnjeg vremena kroz sudbine likova koje su ispisane perom Nikole Kolje Pejakovića, scenariste serije.

„Kosti“ su, kao drugi dio banjalučke trilogije, nastale u koprodukciji Radio-televizije Srbije i „Bosonoga produkcije“ iz Banje Luke, rediteljski ih potpisuje Saša Hajduković, a Brankica Janković je producent.

„Nakon velikog uspjeha u Srbiji i rekordne gledanosti prvih epizoda, radujemo se što će se serija ‘Kosti’ gledati i u svojoj domovini. Najgledanija televizija svakako zaslužuje da bude promoter najboljih ostvarenja“, ističe producentkinja i direktorka serije, Brankica Janković.

U središte ove priče smještena su dva lika, simbola dva suprotna svijeta, koje će nevjerovatne životne sudbine i isto ime, Kosta, zauvijek spojiti.

Kako će se Kosta Govoruša, kojeg tumači Jovo Maksić i Kosta Gajić, koga je oživio Ljubiša Savanović, snaći u društvu koje je u potpunosti izgubilo kompas i sve vrijednosti, i da li će doći do „tačke pucanja“ – ključna su pitanja novog serijskog ostvarenja koje je pred nama.

Osim Maksića i Savanovića, u glavnim ulogama ćemo gledati Dragana Mićanovića, Aleksandra Đuricu, Borisa Isakovića, Milicu Janevski, Nikolu Pejakovića, Nikolu Rakočevića, Dejana Aćimovića, Leu Sekulić i Nikolinu Friganović.

Trejler za seriju možete pogledati na ovom link-u.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije