AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Lunarna eklipsa u Blizancima: Reci svoju istinu!

„Common sense is so rare these days that it should be considered a superpower.“

Jelena Puhalo

Zaboljela me usna duplja od ponavljanja: zdrav razum zdrav razum…sjeverni čvor u Blizancima od maja, zdrav razum..prodaje se, ali se nema gdje kupiti…kao u Popaju kad kaže: „Nove lampe za stare!“

Šta god vi mislili, nalazimo se u vremenu eklipsi. To je uvijek jedno intenzivno i turbulentno vrijeme, jer su eklipse puni i mladi Mjesec na steroidima.. imamo godinu na steroidima i bromazepamu u jednom pa da vidimo šta nam je sad raditi.

Pun Mjesec (ovog puta eklipsa) dešava se danas na 8 stepeni Blizanaca i govori o završetku nečega, dovršavanju, zaokruživanju jedne cjeline, rekla bih emotivne, kada je Mjesec pun on se nalazi na najudaljenijoj tački od Sunca, što znači da je ovo period gdje smo dobacili najdalje što smo mogli i sada se praznimo.

U teme spada: bezobrazluk, intelektualni i emotivni, tretmani šutnjom, emocionalna neuključenost i nesaradnja, nedostatak kvalitetne komunikacije, neizjašnjavanje kada mu je vrijeme bilo, modusi vjerovanja koji su zastarjeli i nefunkcionalni, a guramo ih negdje od svog postanka, trpljenje verbalnog zlostavljanja i laži.

Ne zaboravite da mnogo komuniciramo i na poslu, sa saradnicima, preko projekata i ovdje postoji neka nagomilana frustracija zbog nerazumijevanja i jednosmjerne komunikacije sa podređenima, nadređenima itd.

Došli smo najdalje što smo mogli u tolerisanju svega ovoga.

Dalje…mnogima ovaj period služi i služiće u narednom periodu da dobro porazgovara sa samim sobom, jer ova eklipsa sugeriše da smo od sebe sakrili tako mnogo, potpuno nesvjesno ili smo vodoli mnoge trivijalne razgovore koji nisu suštinski promijenili apsolutno ništa.

Foto: Canva

Takođe, ovo su periodi kada možete biti izvrnuti ruglu zbog bilo čega što nepravilno ili lažno ili tome slično napišete i kažete u javnosti.

Blizanci su znak dvojnosti. Ova eklipsa, jer je ona lunarna i povezana je sa emocijama, govori da postoje dva izbora, milion izbora, da je život matriks, da je naša dosadašnja „jedinstvena“ istina samo iluzija našeg malog nervnog sistema bar u kontekstu univerzalne istine koja u suštini ne postoji.

Koliko god vas dezorjentisali, sjetite se da pored tehnologije i svega što nam je dostupno i dalje imamo mozak i u njemu zdrav razum zavisno od toga čime ga hranimo.

Kako sam počela tako ću i završiti.

Strah neće nestati tako što će nam javiti da ga više nema.

Haos neće stati tako što će nestati korone.

Ne pika se da smo malo dobri ljudi, a malo smo u kriznoj situaciji, nebitno dolazi li ona spolja ili iznutra…

Dobri smo građani ako prijavimo svoje komšije što im je više od pet ljudi u kući, ali ne prijavljujemo što komšija tuče svoju ženu već drugu deceniju u stanu iznad nas…

Sve te velike licemjernosti preispitivati je najbolje  u vremenu promjenljivih znakova, a kada bi bilo bolje razmisliti o tome nego kada je nešto u Blizancima.

Ako nas drndaju već skoro godinu dana sa odgovornošću koja kao da postoji od marta 2020, a do tada je bila jedna sasvim nebitna stvar, onda bar budimo zdravorazumni.

Odgovornost će doći sama…

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije