FantastičnonajnovijeNaslovna vijestSimpatičnoZabavna Lola

Reklama za “Jugoplastika” patike je potpuni hit: Legenda jede ćevape i ajvar, pa psuje u p***u materinu!

Tako je to radila stara škola! Kompanija “Adidas” riješila je da oduševi ljubitelje košarke na ovim prostorima, a njihova najnovija reklama će vas sigurno nasmijati.

Redakcija

BUKA Magazin

Naravno, radi se o novim Adidas patikama inspirisanim KK Jugoplastikom koje bude nostalgiju i koje će biti dostupne u samo 150 pari!

Među onima koji će dobiti ove patike kao poklon kompanije su i legende sporta poput Božidara Maljkovića, a “Večernji list” piše da će to biti i Toni Kukoč, Dino Rađa, Pol Pogba, Džejms Harden i mnoge druge poznate sportske ličnosti koje imaju sponzor sa “Adidasom”.

Ipak, glavni model u reklami o patikama posvećenim Jugoplastici nalazi se Paško Tomić!

Legendarni košarkaš Jugoplastike i trostruki osvajač nekadašnjeg Kupa šampiona našao se u ulozi glumca u sjajnoj reklami.

Paško je bio član splitskog kluba koji je “žario i palio” i evropskom košarkom, a iz Adidasa u reklami naznačuju da to nije “old school”, već “classic”.

Ipak, Tomić u reklami pokazuje kako to radi stara garda. Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom i poslije toga bez problema trenira.

Ubacuje koševe sa svih mogućih pozicija i uporno govori “nema problema”, da bi potom jedan šut bio neprecizan. U tom trenutku čuje se sočna psovka “u p**ku materinu!”

Pogledajte ovu sjajnu reklamu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BSTN Store (@bstnstore)

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije