AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Astrologija: kojim putem da tražite svoju sreću i svoj mir u 2021.?

„The best feeling in the whole world is watching things finally fall into place after watching them fall apart for so long.“

Jelena Puhalo

Namjerno sam odabrala Jupitera iako će na nultom stepenu Vodolije biti i Saturn.

O tome ćemo kasnije, o tome svi pišu. Ali ja želim da vam poručim kojim putem da tražite svoju sreću i svoj mir u 2021. Mislim da je to poslije 2020. najpotrebnije.

 

Vodolija je individualnost. Vodolija je sloboda. Dolazi nam godina oslobađanja. Dolazi nam vrijeme kada izlaimo iz jame nesigurnosti, blokiranosti straha i idemo u jednu novu, sasvim novu fazu oslobađanja.

Dolazi nam godina:

Razvoda: razlazi svih vrsta, pronalaženje samostalnosti i hrabrosti da ostavimo sve ono što nas muči, a tiče se ličnih odnosa, počinjemo ličnu slobodu vidjeti kao prioritet.

Razvoj i rast društvenih mreža, interneta, svih internet platformi, online poslova, frilensa, dakle ako nešto treba da radite u tom smjeru, samo naprijed.

Humanitarne akcije i organizacije rašće i razvijati se.

Pobuna svih vrsta i na ličnom i na globalnom nivou.

Grupisanje, uortačivanje svih vrsta, stvaranje novih komuna i organizacija koje imaju smisao povezivanje i pomoć ljudima.

Dobijamo nove prijatelje.

Razvoj ekscentrizma i slobode na svakom nivou.

Ova godina na odlasku zatvorila nas je i natjerala da jasno vidimo gdje ne pripadamo, šta nas ograničava, šta nas sputava, zatvara i sad ćemo se polako oslobađati istog. Molim vas da ne pokušavate zadržati ništa što želi ili treba otići.

Budićemo se kolektivno u vjeri i optimizmu neko pomalo neko više, ali dolazi nova nada i pojavljuje se smisao zašto se sve uopšte i dešavalo što se dešavalo.

Ovo ne znači da neće biti izazova, ali znači da će sve više i više ljudi uviđati da su promjene neminovne, da ulazimo u shvatanje svrhe zašto nam je došlo vraćanje na fabrička podešavanja i da sad polazimo sa nule. Svako sa svoje.

O izazovima ćemo kasnije. Sada je jako važno da uvidimo da negdje vrijeme patnje polako ispraćamo, da dolaze vremena kada ćemo uviđati da sve može i na lakši način, ali i da se lakšem načinu treba pružiti prilika da postoji.

 

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije