najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaSponzorisano

Decembar je prilika i da ukrasimo sami sebe, iznutra

Decembar je vrijeme praznika i odlična prilika da bar malo uljepšamo našu svakodnevicu, s malo truda, dobre volje i nekoliko mašnica, kuglica i drugih ukrasa, koji, iako su maleni i skromni, tako mnogo znače.

Redakcija

Obavezno se tu nađe i neka zlatna trakica ili zvijezda, koju najčešće dodamo na kraju, kao šlag na tortu, kao da podsvjesno želimo da pozlatimo i okrunimo godinu koja je iza nas.

Kad dodamo tu zlatnu krunu, godina se čini ljepšom i sjećamo se samo sretnih trenutaka.

Isto tako, decembar je prilika i da ukrasimo sami sebe, iznutra, da sve loše trenutke ostavimo u prošlosti i da svoje misli i nade okrenemo boljoj i ljepšoj budućnosti. To ćemo lako učiniti.

Dovoljno je da se samo malo posvetimo sebi, da i svom životu dodamo poneku mašnicu, kuglicu, ili neki drugi ukras – poneki novi odjevni predmet, poneki potez maskarom ili ružem, nekoliko osmijeha i još samo nešto, vrlo vrlo važno… Zlatnu krunu.

“Kako pronaći zlatnu krunu?“, pitate se. Odgovor je vrlo jednostavan: u ogledalu, a uz malu pomoć Zlatne kolekcije Prirodne kozmetike Gloria.

Kako? Ovako: Dnevna, Noćna i Hijaluronska krema, Zlatni serum i Piling za lice će doslovno “pozlatiti“ vašu kožu i omogućiti i njoj i vama da zaboravite sve loše trenutke i da svježe, lijepe i nasmijane dočekate novu godinu i nove životne izazove.

Zlatno smilje, pa još zlatnog smilja, mirisna marelica, pa malo avokada, a zatim argan, makadamija, noćurak, koštice grožđa, suncokret, lavanda, palmarosa… to su sastojci Gloria Zlatne kolekcije koji će vašu kožu očistiti, nahraniti, osvježiti, hidratizirati i doslovno ozdraviti, a na lice izmamiti iskreni osmijeh, svečan, praznični.

Dnevna krema će kožu učiniti mekanom i svilenom, a lice dubinski nahraniti, Noćna kremaće vas štititi i dok spavate, Hijaluronska krema će biti neumoljiva prema borama, a Piling za lice, nježno ali odlučno, s vašeg će lica ukloniti sve nečistoće.

I na kraju, kao kruna svih kruna, dolazi Zlatni serum, koji je najučinkovitiji eliksir mladosti kojeg ćete ikad pronaći.

To će biti vaša zlatna kruna, zbog koje ćete se pogledati u ogledalu i reći: “Puštam sve… Nek’ se čuje i moj glas!“

Pored toplih emocija, decembar je donio i hladne dane, ali vi ste sigurno pripremile i neku toplu, fensi, odjevnu kombinaciju. Lijepo se zamotajte i prošetajte do obližnje apoteke, cm, ili dm marketa, jer vas tamo čeka vaša zlatna kruna – Zlatna kolekcija Prirodne kozmetike Gloria.

Ukoliko vam se ipak ne izlazi iz toplog zagrljaja vaše mekane dekice, Zlatnu kolekciju, kao i druge Gloria proizvode, možete, kroz sigurnu online kupovinu, naručiti i na web stranici www.prirodna.com.

Bili praznici, ili ne, vrijeme je da same budete centralni ukras svog života.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije