Astrologija

Njima su jedino emocije bitne – Ovih pet znakova horoskopa živi od ljubavi

Bez obzira na to da li su upravo raskinuli s onim s kim su planirali da provedu ceo život ili započeli novu romansu pre nedelju dana – neki horoskopski znakovi stalno moraju da se zaljubljuju u nove partnere kako bi osetili ritam života.

Redakcija

Foto: Foto: Unsplash

Oni lako (iznova i iznova) daju svoje srce i ne prestaju da sanjaju o ljubavi do groba. Nije bitno da li ovo može dovesti do stvarne veze ili maštanjima o Bredu Pitu koga gledaju samo na ekranu.

Ovan

Ovnovi su po prirodi vrlo strasni. Nikoga ne iznenađuje činjenica da predstavnike ovog horoskopskog znaka neko ili nešto stalno zanosi. Astrolozi upozoravaju da se njihovo redovno zaljubljivanje retko pretvori u nešto svesno, pa prolazne zanesenosti ne donose ništa ozbiljno. Stvar je u tome što se Ovnima sviđa upravo ovaj osećaj letenja u ljubavnim trenucima i oni se „hvataju“ na te emocije.

Vaga

Vaga je najskladniji znak zodijaka. Stvar je u tome što se predstavnici ovog astrološkog simbola ne zaljube u sve redom, već u istog partnera! Njihov talenat da se prema voljenoj osobi ponašaju kao prema dijamantu, sa različitih atraktivnih aspekata može samo zavideti. Takvi ljubavnici mogu postati garant dugotrajne i vatrene veze, jer se nikad ne umaraju od stalnog partnera.

Rak

Rakovi su neverovatno srdačni i porodični ljudi. Pored toga, ako su u početku ljudi rođeni pod ovom letnjom zvezdom prilično neodlučni kada se pojave novi kontakti, čim se ljubav u njima razbukti, ne mogu se suzadržati. Romantični Rak je vrlo podložan tuđem šarmu – najlakše je zaljubiti se u takvog predstavnika, oni se snažno ne opiru.

Jarac

Neočekivan u timu romantičnih – koncentrisan, praktičan i prilično hladan predstavnik zodijaka, koji, u stvari voli da se zaljubi. U principu avanturista, a veoma praktičan, kada je siguran u sebe i slobodan, Jarac se zaljubi za deset minuta i – zauvek… Teško je odoleti njihovom prirodnom šarmu i inteligenciji, tako da su simpatije uvek obostrane.

Ribe

Ribe su pravi sanjari. Zbog toga, mnogo vremena provode zamišljajući i stvarajući savršenu osobu u glavi. Posledica je beskrajna i neumorna potraga za idealom – šta ako je to on, pa se Ribe zaljubljuju brzo i često? Pored toga, prema astrolozima, predstavnici znaka su vrlo osetljivi kada su u pitanju međuljudski odnosi – mali gest saosećanja u njihovom pravcu, a Ribe se zaljube do ušiju!

 

Izvor: Noizz.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije