najnovijeNaslovna vijestPraktična LolaSponzorisano

Žena, Majka, Priroda – zaštićena i njegovana – od glave do pete, danas i sutra…

Šta je ženska priroda? Koje su to ženske osobine? Postoje li ženski snovi? Šta ženu čini ženom? Zašto je Priroda ženskog roda?

Redakcija

Pitajte bilo kojeg naučnika, liječnika, gurua i alhemičara i svi će vam potvrditi univerzalnu istinu: priroda je dala lijek za svaki problem. Zahvaljujući svom veličanstvenom ustroju i zakonima, priroda rađa plodove, a ti plodovi su garant života, zdravlja i budućnosti svakog živog bića.

Sunce, vjetar, kiša i snijeg – sve prirodne zgode i nepogode, ponavljaju se u redovnim ciklusima – griju, čiste, hrane, štite i nedvosmisleno nam pokazuju kako život ide dalje. Ide dalje, ali samo pod jednim uslovom – ako je Majka zaštićena i njegovana!

Jednako svjesno razmišlja jedna žena, koja je svoj profesionalni put posvetila istraživanju prirode, njenih zakona, ciklusa i njenih blagotvornih plodova. Sve to kako bi kreirala sigurne proizvode koji će biti garant njege i zaštite svake žene. Nedvosmisleno.

Poštujući mudrost i znanje koje je naslijedila iz prošlosti, te koristeći savremene metode obrade prirodnih sirovina, ona, u laboratoriji Prirodne kozmetike Gloria, kreira sigurnu podršku zdravlju i ljepoti sadašnjim i budućim generacijama.

Zaštititi na prvom mjestu znači ne načiniti nikakvu štetu. I upravo je ovaj princip polazna tačka u proizvodnji prirodnih proizvoda kreiranih pod dirigentskom palicom stručnog tima kojeg je okupila Gloria.

U paleti proizvoda za njegu i zaštitu kože od glave do pete, svi mogu biti jednako važni za postizanje zdravog izgleda i prirodne ljepote žene i muškarca podjednako: Šampon za rast kose, Zlatni serum, Dnevna ili Noćna krema za lice, Krema za ruke

Ali, od svih proizvoda koje ćete pronaći na www.prirodna.com, u “cm” ili “dm” marketima, samo je jedan isključivo ženski. Kreiran sa namjerom da zaštiti veličanstveni ustroj žene, te da njeguje onaj dio ženskog bića kojim vladaju prirodni zakoni, ciklusi i garancija novog života.

Bez ijednog štetnog sastojka, Gel za intimnu njegu, kreiran je od mandravasarotre – „drveta koje štiti“, kako bi bio snažan, ali nježan, čuvar bezbrižnosti jedne žene i njene prirode…

Stvari i živa bića nisu ženskog ili drugog roda po njihovom nastanku, nego po veličanstvenim ustrojima i prirodnim zakonima koji njima vladaju.

Ovu univerzalnu istinu će vam potvrditi Gloria i njen stručni tim, koji veoma dobro poznaju istinsku moć prirode. Posmatrajući njihov rad, vjerujemo da je zadatak svih nas, ukoliko želimo da život ide dalje, ne načiniti nikakvu štetu i nježno čuvati Majku prirodu u nama i oko nas.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije