FantastičnonajnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Kuća na planini ili moru – šta ljepše poželjeti sebi u 2021!  

Zatvorite oči i zamislite ambijent koji vas uvijek opusti!

Gdje se nalazi vaša oaza mira?

Redakcija

Aquarius

Većina vas se odmah „teleportovala“ negdje na sunčani Jadran, ili na snježne planinske vrhove. Šta može da zamijeni čist planinski vazduh koji relaksira svaku ćeliju u tijelu! Ko bi ikada mogao da odoli pogledu na plavi horizont i toploj pješčanoj idili!

A sada još jednom zatvorite oči!

Nalazite se u svojoj kući, razmičete zavjese, otvarate prozor – puca pogled na planine! Sviđa li vam se osjećaj? Možda ste puno puta do sada razmišljali o sopstvenoj vikend kući koju ste smjestili na vašu omiljenu zimsku ili ljetnu destinaciju. Međutim, znate li šta je zaista potrebno učiniti da bi se taj san ostvario?

Ako biste se odlučili da sami gradite kuću, sigurno biste uštedjeli jedan dio potrebnog ulaganja (u novcu). Ali organizacija radova, izbor materijala, transport i ljudski resursi bi vam zadali pregršt drugih briga.

Zatim su tu papirologija, kredit, instalacije, priključci, dozvole. Umorite se samo nabrajajući sve stavke i dođe vam da dignete ruke istog momenta!

Srećom, danas postoji dosta jednostavniji put do istog cilja, koji ne podrazumijeva tradicionalnu sporu i skupu gradnju. Nove tehnologije omogućavaju da ključ u ruke dobijete u samo mjesec ili dva.

I to ključ za kuću koja je projektovana prema vašim željama. Možda ste pomislili: „Zvuči previše dobro da bi bilo istinito!“ Ali jeste li čuli za kompozitne kuće?

Kompozitni materijali su se pokazali kao nezamjenljivi i cjenovno vrlo prihvatljivi kad je riječ o montažnim objektima. Ventilirajuće fasade produžavaju vijek betona i armature te štite od vanjskih uticaja.

Zato su kompozitne kuće pogodne za gradnju u svim klimama – izolacioni sloj vazduha obezbijediće adekvatnu temperaturu i zimi i ljeti.

Konstrukcija kompozitnih panela omogućava brzu proizvodnju i jednostavnu ugradnju sistemom kačenja. I tako dolazimo do gotove kuće u roku od 30 do 60 dana!

Naravno, i dalje se morate pobrinuti da pronađete idealnu lokaciju, kupite zemljište i izradite finansijsku konstrukciju, ali štedite vrijeme i prepuštate sve stručnim rukama!

Bombona za kraj – ne moramo odustati od želje da imamo savremeno ili pak klasično dizajniranu vikend-kuću. Tekstura, oblik, boje i izgled zavise samo od nas.

Koju ste ono destinaciju prvobitno zamislili?

Dočekajte proljeće 2021. u svojoj idealnoj kući smještenoj na vašoj omiljenoj lokaciji!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije