DogađajiFantastičnoLjudiMjestanajnovijePojave

KAKVA GENIJALNA IDEA Pogledajte kako su Deda Mrazovi PREKO KROVOVA stigli do bolesnih mališana u Tiršovoj

Uprkos pandemiji korona virusa IDEA karavan je i ove godine, uz poštovanje svih epidemioloških mera, obišao 23 grada širom Srbije, posetio više od 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu deci i drugih institucija, i tom prilikom podelio više 5000 novogodišnjih paketića.

Redakcija

blic.rs

Proteklih pet godina godina, više od deset hiljada IDEA zaposlenih deci je lično delilo paketiće. Ove godine, zbog pandemije korona virusa, to nije bio slučaj.

Zato su u pomoć došli profesionalni spasioci i učinili da deca Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i ove godine ugledaju Deda Mraza, da prazničnu čaroliju dožive na najlepši način i raduju se praznicima koji su pred nama.

Za naše najmlađe pacijente, koji zbog svoje bolesti novogodišnje praznike provode u bolnici, Deda Mraz i pokloni predstavljaju posebnu radost. Zbog pandemije nije dozvoljen ulazak u kliniku, ali zahvaljujući Mercatoru i Gorskoj službi spasavanja, na potpuno nesvakidašnji i bezbedan način, naši mali pacijenti su i ove godine dobili paketiće.

Uz pridržavanje propisanih epidemioloških mera i Deda Mraza sa maskom, skrenuli smo još jednom pažnju koliko je važno nositi zaštitu i pridržavati se preporuka – rekao je doc dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike Tiršova.

„Volimo praznike, jer volimo jedni druge“ poruka je koja se i ove godine čula u 23 grada širom Srbije.

Uprkos pandemiji korona virusa i uz poštovanje svih epidemioloških mera, IDEA karavan je i ove godine obišao 23 grada širom Srbije, posetio više od 50 dečjih bolnica, domova za nezbrinutu deci i drugih institucija, i tom prilikom podelio više 5.000 novogodišnjih paketića.

– Zaista mi je drago što smo i ove godine, uprkos svemu, novogodišnjim paketićima obradovali više od pet hiljada mališana u domovima za nezbrinutu decu i dečjim bolnicama širom Srbije.

Foto: FOTO: MILAN ILIC / PROMO

Posebno nam je zadovoljstvo i što smo uz podršku profesionalaca organizovali posetu Deda Mraza sa krova, i deci Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj uspeli da dočaramo prazničnu atmosferu i ulepšamo Novu godinu – rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S i dodala:

Posebnu zahvalnost za organizaciju akcije u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj dugujemo pripadnicima Gorske službe spasavanja.

Preuzeto sa: blic.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije