najnovijePraktična LolaSponzorisano

Novogodišnji poklon sebi – tretmani u kojima ćeš istinski uživati

Pred sam kraj 2020. godine, umjesto da navodimo šta nam je sve ova godina uskratila, želimo da te podsjetimo na pozitivne stvari koje su nam dostupne, počevši od brige o sebi.

Redakcija

Postoje različiti načini na koje možeš posvetiti vrijeme sebi, a mi ćemo danas pričati o onom najudobnijem i najprijatnijem – odlasku u kozmetički salon kod profesionalaca, na različite kozmetičke tretmane.

Naš izbor je uvijek Cacao Beauty Centar, prava oaza mira i opuštanja.

Foto: Cacao Beauty Center

Bez obzira na to da li odlučiš u sudijskoj nadoknadi iskoristiti posljednje dane 2020. godine ili u svoj planer za početak naredne upišeš odlazak kod kozmetičara, potrudi se da ovo postane navika koju nećeš preskakati.

Redovni odlasci na tretmane koji ti gode, dugoročno će pozitivno uticati i na tvoje mentalno zdravlje. Kada znaš da svakog mjeseca imaš svojih „5 minuta“, u kojima zasluženo uživaš, svakodnevne obaveze i pritisci su podnošljiviji.

Ukoliko te masaža rješava nakupljenog stresa i predstavlja izduvni ventil za tvoje probleme, zašto je ne uvedeš u svoj plan na sedmičnom ili mjesečnom nivou?

A kako ove godine neće biti organizovanih proslava Nove godine, to nije razlog da ne blistamo u prazničnim šljokicama. Sređujemo se za sebe, i to treba tako da ostane. Crveni manikir ili večernji make-up neka budu tvoj izbor, bez obzira na to što ćeš Novu godinu provesti kod kuće.

Kada ne možemo ići na glamurozna mjesta, napravi od svog doma glamurozno mjesto. A gdje je glamur, tu i mi moramo biti elegantni i sređeni. Godina na izmaku je pokazala da pravila ne postoje, pa zašto 31. 12. ne provesti u elegantnoj haljini i sa kompletnom šminkom, u udobnosti svog doma?

Foto: Instagram: cacao_beautycenter_banjaluka

A nekoliko dana nakon što prođu zimski praznici, tradicionalno počinje priča o ljepšem vremenu i pripremama za ljeto. Hajde da ove godine zaista na vrijeme kreneš sa skidanjem dobijenih kilograma tokom ukusnih prazničnih trpeza. Ne moramo sve počinjati u 5 do 12.

Jedan od načina da se riješiš nagomilnanih masnoća i toksina iz organizma i da poboljšaš opšte stanje organizma je maderoterapija. Tretman koji potiče iz Kolumbije i čija je primarna funkcija borba protiv celulita, te predstavlja masažu drvenim oklagijama, gdje je potrebna velika profesionalnost osobe koja je izvodi, a djevojke iz Cacao Beauty Centra su jedne od njih.

Više o cijelom procesu možeš čuti iz prve ruke na instagram profilu Dijane Tepšić, koja trenutno prolazi kroz prvi ciklus od 10 masaža.

Sama najbolje znaš u čemu uživaš, šta te opušta i čime puniš baterije. A praznici su period kada imamo više slobodnog vremena nego inače, zato se potrudi da si ugodiš, jer si zaslužila.

Iako je godina za nama teška, smijemo malo da zastanemo, opustimo se i uživamo tako što ćemo se posvetiti sebi i svojim potrebama.

Kažu kakve su ti misli, takav ti je i život. Potrudi se da u 2021. uđeš sa nadom u ljepši period, jer mi stvarno vjerujemo da će uskoro sve biti iza nas.

Preuzeto sa: ultra.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije