AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Astrologija: Šta će nam donijeti Mars u Biku?

„Poslaću ti male deo atmosfere, ni u čemu nemam mere, a još nije ni početak…“

Jelena Puhalo

Kad god Mars uđe u Bika, kažu astrolozi, vrijeme je da se odmorimo od Ovna.

Ne mogu da se usaglasim. Ovaj Mars u Biku biće jedan od luđih tranzita 2021. godine.

U svega prvih šest stepeni znaka, Mars kvadrira Saturna i Jupitera te dolazi u konjunkciju sa Uranom. Svaki put kad Mars uđe u Bika, gomiletina ljudi se zaljubi… onako pravo, bikovski opijeno, kao da je prvi put.

Razmišljala sam zašto bi to bio baš ovaj znak pored žive Vage i Lava, ali ovo i jeste Venerin znak, znak proljeća, cvata, buđenja, majskog prevrata emocija i nekako bih, svesna ludila kojim smo okruženi, svijetu rekla: zaljubljujte se, volite, rađajte, pronađite načina da u mraku nađete neko svjetlo.

Za one koji ne budu imali sreće i mogućnosti za osjećaje ovoga tipa, biriće se kao lavovi sa svim pretumbavanjima koja nam dolaze. Ne zaboravite da Mars koji ulazi u Bika, aktivira veliki kvadrat između Saturna i Urana koji egzaktan imamo tek u februaru.

Dakle, Mars u Biku kao Mars koji se svim silama bori da održi život, da održi postojanje u konjunkciji sa Uranom i kvadratu sa Saturnom sada mora da odbaci sve što je višak. Ovo je veliki period spajanja i razdvajanja.

Osjetićemo veliki otpor da održimo stare stvari, veze, obrasce, a one više ne mogu ostajati, stare strukture odlaze, kada god Mars uđe u Bika bavimo se mnogo prirodom i nadam se da će i sada tako biti.

Poteže se veliko pitanje uništavanja prirode i zagađenja. Takođe, Mars u Biku rezervisan je za „pobune“ prirode, naročito kada dođe u konjunkciju sa Uranom, dakle imaćemo vremenske i sve razne nepogode koje eventualno mogu da se pojave, ukratko, ovaj Mars najaviće nam nestabilnu godinu, posebno proljeće koje je pred nama.

Do trećeg marta pretjerivaćemo u hrani, piću, ljubavi, dramama, svega će biti previše, pa i onog neugodnog, željećemo da stvaramo sve što smo isplanirali da stvaramo u drugoj polovini 2020.

I još jedna jako važna stvar, Mars u Biku uvijek, ali uvijek, bavi se temom novca i zarade, kako natalno tako i tranzitno, i ne tako dobre vijesti dolaze sa tog polja, bar za većinu modernog svijeta. Naredna dva mjeseca u prvi plan će doći tema zarade, posla, gubitka, zapošljavanja, berza, novac.

Ostali, pokrećite poslove koje ste planirali, kada god je Mars u Biku, zarada je tad moguća.

Ludo proljeće je ispred nas!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije