DogađajiKulturaLjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Novu naslovnicu američkog Voguea krasi Kamala Harris. Ljudi je već nazivaju najgorom naslovnicom ikad

Sve oči su uprte u Ameriku gdje se prošle sedmice odvijala prava drama u kojoj je glavnu ulogu naravno imao Donald Trump i njegove pristaše koji su upali na Capitol Hill.

Redakcija

buro247.hr

Foto: Foto: Rolling Stone

Negdje tokom vikenda u moru memova koji su prikazivali Trumpa i njegovo pristaše, na vidjelo je izašla nova naslovnica magazina Vogue sa američkom potpredsjednicom Kamalom Harris.

Naslovnica je apsolutno očekivana i zaslužena, međutim, društvene mreže su je sasjekle u nekoliko sati. Na prvi pogled, i sami smo se začudili i pomislili zašto naslovnica izgleda kao da je napravljena u nekom foto-studiju za izdavanje ličnih dokumenata?

Iza covera stoji megatalentovani fotograf  Tyler Mitchell, te je time nejasnije kako su se odlučili baš za ovu verziju.

Harris je u odijelu i Converse patikama, a iza nje je ružičasto-zelena pozadina.

Kompletan utisak je poprilično neuredan.

Twitter je eksplodirao s komentarima, a u priču se uključio i CBS News koji su javili da je Vogue samoinicijativno promijenio naslovnicu koja nije odobrena od strane Kamalinog tima.

O naslovnici piše čak i CNN, koji se rijetko kada bavi ovakvim temama.

Iz Voguea su objasnili da su željeli predstaviti najmoćniju ženu Amerike u neformalnijem izdanju. U namjeri su uspjeli, samo je šteta što je konačan utisak nedostojan prve naslovnice koju zauzima američka potpredsjednica.

 

Izvor: buro247.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije